Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : змена абмежавальніка дымнасці - парог лямбда-alfa 159 1.9 16v 150cv

maxgen
Прывітанне, хлопцы,
я ўжо mappetta, што ідзе даволі добра на маей alfa 159 1.9 16v 150cv. Адзінае змяненне механікі ўнесена было выдаленне DPF, з прамой трубой. Затым былі адключаныя рэгенерацыі і закрыцця EGR. Для астатніх-карта не крайняя.
Тое, што я прачытаў і перачытаў у паведамленне рэдагаваць абмежавальнікі дымнасць(лямбда), якая ў маёй карце з'яўляюцца арыгінальнымі. Я чытаў, што, змяніўшы гэтыя значэння, машына ідзе лепш на нізкіх і г. д. і г. д. і ўлічваючы, што гэта вельмі павольна, паміж 1000 і 2000 абаротаў (я думаю, што гэта звязана з адсутнасцю dpf і да таго, што swirl былі заблакаваныя) хацелася б палепшыць сітуацыю.
Я выкарыстоўваю ECM TITANIUM і гэтыя карты (іх 2) называе абмежавальнік дымнасць - парог лямбда верхняя і парог лямбда-ніжэй.
Шчыра кажучы, не ведаю, як гэта змяніць...я чытаў, што некаторыя ставяць у каманду да 1 (гэта правільна з dpf выдалены?) але я не ведаю, для практычных мэтаў, як гэта робіцца. На жаль, не магу праглядзець карты іншых, у адваротным выпадку я б не стаў вас турбаваць.
Некаторыя душы, pia адправіць мне фатаграфію, напрыклад ? не прэтэндую, хто ведае, што...права змяняць гэтыя параметры, каб пераканацца, што машына едзе лепш .
дзякуй загадзя

msport (exil77grande)
перанесці абмеркаванне ў раздзел, больш адэкватны,для астатніх магу сказаць, што ў залежнасці ад таго, што ты хочаш атрымаць, не я гэтыя карты, дзе ўмяшацца і што на дадзены момант я раю табе пакінуць,акрамя таго, не маючы яшчэ неабходных патрабаванняў таксама любыя выявы вы не можаце яе праглядзець, але калі вы хочаце даведацца больш пачынае прымацаваць свой fiel на врі і mod, і так хто-то можа даць які-небудзь савет, каб палепшыць карту і, магчыма, вырашыць вашу праблему.

maxgen
перанесці абмеркаванне ў раздзел, больш адэкватны,для астатніх магу сказаць, што ў залежнасці ад таго, што ты хочаш атрымаць, не я гэтыя карты, дзе ўмяшацца і што на дадзены момант я раю табе пакінуць,акрамя таго, не маючы яшчэ неабходных патрабаванняў таксама любыя выявы вы не можаце яе праглядзець, але калі вы хочаце даведацца больш пачынае прымацаваць свой fiel на врі і mod, і так хто-то можа даць які-небудзь савет, каб палепшыць карту і, магчыма, вырашыць вашу праблему.
тут прадстаўлены карты.
відаць, што карты дым не служаць для павышэння гатоўнасці да нізкіх коштах , то для чаго яны патрэбныя?
дзякуй

maxgen
я спадзяюся, што хто-то мне мог дапамагчы і зразумець, дзе лепш ! Але я зрабіў пошук на форуме, і некаторыя кажуць, што памяняць значэння карт дым ўплывае на прадукцыйнасць...boooo
ps. калі вы заўважылі, абмежавальнік крутоўнага моманту, трохі дзіўна, чаму паміж 1750 2750 аб / мін прыкладна, муфта прабуксоўвае трохі...
не ведаю, калі ў канцы праслізгванне счаплення таксама ад іншых фактараў!

Errecinque
я спадзяюся, што хто-то мне мог дапамагчы і зразумець, дзе лепш ! Але я зрабіў пошук на форуме, і некаторыя кажуць, што памяняць значэння карт дым ўплывае на прадукцыйнасць...boooo
ps. калі вы заўважылі, абмежавальнік крутоўнага моманту, трохі дзіўна, чаму паміж 1750 2750 аб / мін прыкладна, муфта прабуксоўвае трохі...
не ведаю, калі ў канцы праслізгванне счаплення таксама ад іншых фактараў!
ну, калі ў вас ужо ёсць счапленне, што сані, калі вы хочаце больш гатоўнасці да педалі, спачатку змяніць, таму што, па мне, дык для пачатку я карты педаль, вы зрабілі дрэнна, вы далі мала прырост на нізкіх абарачэннях і нізкі працэнт, і вы павялічылі ад 5000rpm ў на, што не трэба нічога рабіць, і, адпаведна, карэктаваць і lim пара на запыт, што вы робіце на педаль. Пара для першай і другой перадач ліберальныя, як у іншых перадачах. Q. t ўпырсквае паліва разлічана на 100 мм3, і вы можаце вярнуць яго на чаму ты не падняў lim iq з драйвера. turbo, вы можаце падняцца да 150 пунктаў. змянянай геаметрыяй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога.
ад 1E3198 ёсць 4 карты 25x1, што ты паставіў у нуль (нават у ВР ў вас жыллё-ад 25 да 0 пакладзі на месца), што я хацеў бы ведаць, што значаць (не panettoni egr)

Заўсёды з належным пакорай, гэта толькі мае думкі

maxgen
ну, калі ў вас ужо ёсць счапленне, што сані, калі вы хочаце больш гатоўнасці да педалі, спачатку змяніць, таму што, па мне, дык для пачатку я карты педаль, вы зрабілі дрэнна, вы далі мала прырост на нізкіх абарачэннях і нізкі працэнт, і вы павялічылі ад 5000rpm ў на, што не трэба нічога рабіць, і, адпаведна, карэктаваць і lim пара на запыт, што вы робіце на педаль. Пара для першай і другой перадач ліберальныя, як у іншых перадачах. Q. t ўпырсквае паліва разлічана на 100 мм3, і вы можаце вярнуць яго на чаму ты не падняў lim iq з драйвера. turbo, вы можаце падняцца да 150 пунктаў. змянянай геаметрыяй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога.
ад 1E3198 ёсць 4 карты 25x1, што ты паставіў у нуль (нават у ВР ў вас жыллё-ад 25 да 0 пакладзі на месца), што я хацеў бы ведаць, што значаць (не panettoni egr)

Заўсёды з належным пакорай, гэта толькі мае думкі
innanzer ітыя дзякуй за тое, што страціў час на прагляд маёй карце.
так..відаць, што выкарыстанне ecm titanium для карты педаль, на ўвазе запіс пад назвай "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах і "пара-запыт для функцыі спорту і B"?
устаноўлена, гэта ты сказаў, што я балюча, таму што даў за некалькі крокам на нізкіх абарачэннях і нізкіх працэнтных...але, чытаючы паўсюль усе кажуць, што на нізкіх абарачэннях не перебарщивать з крокам..у любым выпадку, што з логікай ты падымеш значэння? напрыклад,...(кажучы ў працэнтах) ўставаць тыпу на 2000 абаротаў на 20% і павялічыць затым паступова?
потым, як адаптуецца абмежавальнік крутоўнага моманту ў гэтых картах педаль?
напрыклад, калі, у 2500giri ёсць павелічэнне на 6,5 % нават у карты, педалі трэба павялічыць на 6,5% і пастаянна для ўсёй радкі?
пара, першай і другой перадач ок
колькасць паліва не ў парадку, як была павялічана?і ў, што адрас знайсці lim iq з драйвера?і як я магу яго павялічыць?
зменнай геаметрыяй, то лепш пакінуць арыгінал?я ўстала, проста шчацінне, думаючы даць невялікае паляпшэнне
наконт іншых карт не ведаю нават я, таму што я бачыў карту, хлопец, які працуе ў альфа і змяніць яго.
дзякуй

Errecinque
innanzer ітыя дзякуй за тое, што страціў час на прагляд маёй карце.
так..відаць, што выкарыстанне ecm titanium для карты педаль, на ўвазе запіс пад назвай "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах і "пара-запыт для функцыі спорту і B"?
устаноўлена, гэта ты сказаў, што я балюча, таму што даў за некалькі крокам на нізкіх абарачэннях і нізкіх працэнтных...але, чытаючы паўсюль усе кажуць, што на нізкіх абарачэннях не перебарщивать з крокам..у любым выпадку, што з логікай ты падымеш значэння? напрыклад,...(кажучы ў працэнтах) ўставаць тыпу на 2000 абаротаў на 20% і павялічыць затым паступова?
потым, як адаптуецца абмежавальнік крутоўнага моманту ў гэтых картах педаль?
напрыклад, калі, у 2500giri ёсць павелічэнне на 6,5 % нават у карты, педалі трэба павялічыць на 6,5% і пастаянна для ўсёй радкі?
пара, першай і другой перадач ок
колькасць паліва не ў парадку, як была павялічана?і ў, што адрас знайсці lim iq з драйвера?і як я магу яго павялічыць?
зменнай геаметрыяй, то лепш пакінуць арыгінал?я ўстала, проста шчацінне, думаючы даць невялікае паляпшэнне
наконт іншых карт не ведаю нават я, таму што я бачыў карту, хлопец, які працуе ў альфа і змяніць яго.
дзякуй

Не павялічыць на нізкіх абарачэннях,гэта праўда, але ты павялічыла з 400 абаротаў у хвіліну....
Калі вам падабаецца адчувальная педаль трэба гульняў, каб 1000/1500 і ад 10% педалі. Відавочна, не перабраць і пайсці ў рост да 100%, дзе паставіць усё на максімальнае значэнне крутоўнага моманту, якія вы хочаце заняць. Абмежавальнік крутоўнага моманту, то ****** ад 2000-2500 у на. Калі ў мяне ёсць некаторыя праблемы з намецямі затым змяніць гэта, каб руху. І ў любым выпадку, неабходна зрабіць шмат спроб, каб знайсці правільны пачуццё, што табе падабаецца

maxgen
Ок, дзякуй.
Проста, каб лепш зразумець значэння, якія варта выправіць на карту педаль...
Спачатку адпаведныя карты на вены titanium я гэтую цытату на папярэдні пост?
Акрамя таго, пачынаючы з 10% педалі і ад 1000/1500giri з крокам, што я павінен менавіта пачаць? Тып для esempiodal 12% і атрымаць да 25%? Пра абмежавальнік крутоўнага моманту я не зразумеў. Дзякуй

Забыўся яшчэ сёе-тое... тое, што паміж 1000 і 1800 абаротаў прыкладна машына зусім памерла, можа залежаць ад таго, з карту, калі занадта шмат тлушчу ў гэтым дыяпазоне, а затым утапіўшы педаль газу мае тэндэнцыю вагацца? Гэта развагі тыповай, калі вы сопоставляете бу матацыклаў. Не ведаю, ці варта нават для машын. Менавіта для гэтага я думаў, што вы павінны змяніць карту лямбда-верхняй і ніжняй (званкі, так з ecm titanium). У любым выпадку, для чаго патрэбныя гэтыя карты, і, як вы зменіце? Тое, што не мець больш Dpf, як фізічна, так і электронна, мне здаецца, у нас ёсць сувязь з імі.

Errecinque
Карты лямбда служаць для таго, каб захаваць суадносіны afr ў некалькі крокаў.

maxgen
Так што не варта чапаць? І астатнія мае пытанні? :-)

msport (exil77grande)

карты педаль, і ад цябе, прывёў, і як зона павелічэнне, я думаю, што мы тады, вядома, логіка прырост не ў парадку і трэба бачыць таксама, як ты любіш і акрамя таго, у вас павялічана, пачынаючы ад занадта нізкай цане, як ужо вам паказаў,для карты лямбда, я табе ўжо даў савет, то, калі вы хочаце, каб прытрымлівацца ў парадку, у адваротным выпадку зрабіце, як вы лічыце,абмежавальнік крутоўнага моманту, ён зрабіў жудасна, я заўважыў, у самой нізкай кропцы, як крокам, каб гаворка счаплення, але тады ці змены або прырашчэння добра, абмежавальнік крутоўнага моманту, але з крокам больш сёння,абмежавальнік круціць моманту 1 і 2 не ідуць добра, і ў гэты момант іх можна вярнуць арыгіналы,адзін з абмежавальнікі дызель, знойдзеш яго адразу пасля гэтага выгляду абмежавальнік крутоўнага моманту, што вы змянілі з-за драйвераў, дае 5% фіксаваны,дызельнае паліва можа ісці, але не ведаю, ці заўважыў ты, што есць з крокам у мінус, чым арыгінал, так што папраў,час overboost ты даў крокам нязначным, але вы хочаце іх, вы можаце пакінуць так,карты rail крокам 2,другая, як першая,і гэта добрая праца.

Errecinque

Мой савет, як я ўжо сказаў, пачаць з карты, педалі (пары запыт.......) , lim пара, карты, turbo (калі глядзець у 2d, мы знойдзем іншае да гэтага у драйвераў), і чыгуначных карт з адпаведнымі абмежавальнікамі. Гэта для таго, каб навучыцца адчуваць, як рэагуе машына на змяненне ў карту і так не робіш шкоды. А затым працягнуць з астатнімі, можа быць, пачынаюць ужываць розныя формулы, якія вы знойдзеце на форуме аб разліках afr, працягласці ўпырску і г. д. і г. д. Немагчыма зразумець усе адразу. І табе пашанцавала, што ты драйвер, досыць поўны і ясны на гэты аўтамабіль

maxgen
ок..дзякуй усім...я бачу, паспрабуйце змяніць трохі

Забыўся...
Ты сказаў:"адзін з абмежавальнікі дызель, знойдзеш яго адразу пасля гэтага выгляду абмежавальнік крутоўнага моманту, што вы змянілі з-за драйвераў, дае 5% фикчированный"
Вы можаце мне сказаць дакладна, да якім адрасе ён знаходзіцца? На жаль, не памятаю,
Акрамя таго, на і г. д. па нагоды ціску тайскія мне ад адной карце... На які адрас будзе іншай?
Гэта для таго, каб скончыць, і вы не будзеце сумаваць больш, як карту педаль, калі, напрыклад, прыбыццё на макс 18/20% прыросту добра ?
Grazieeee

Няма ціску тайскія ахах...чорт з т9! У ўвазе ціску ў рампы

Я чакаю навін.
PS. Праўда, гаворка не павялічыць на нізкіх абарачэннях, але тады, каб палепшыць менавіта гатоўнасць да сёння, дзе і як мы павінны ўмяшацца? Дзякуй

манро
Разумею, у мяне таксама на некаторых croma і 159 150, што выдаленне dpf, egr і swirl l "svuotatassero" у ніжнім..
Калі гэта адбудзецца, даю 3-4% больш, на картах vgt ад 0 да 1500 абаротаў у хвіліну і ад 0 да 15mm3

Errecinque
Я чакаю навін.
PS. Праўда, гаворка не павялічыць на нізкіх абарачэннях, але тады, каб палепшыць менавіта гатоўнасць да сёння, дзе і як мы павінны ўмяшацца? Дзякуй

На маёй ёсць партыі ад 1000 абаротаў у хвіліну і 10% педалі, каб пачуць адказ на мінімальны ціск.....відавочна, што легкі, а затым, паступова павялічваючы. За тое, я кажу, што вы павінны зрабіць некаторыя тэсты, каб знайсці тое, што вам падабаецца

maxgen
Ок... пачынаючы ад 1000 Абаротаў у хвіліну і 10% педалі, але з, што павышае ў працэнтных адносінах? Тыпу ад 6/7%, пакуль не дойдзе паступова да 20% ? Тэсты я раблю, машына становіцца лепш, але ў мяне заўседы праблема паміж 1000 і 1800 абаротаў у хвіліну, у якой вы сапраўды памерла!
Акрамя таго, На ecm titanium, якія б карты vgt?
Гэтак жа, як гэты абмежавальнік дызельнага паліва, з-за драйвераў, ... Мне сказаць адрас?
Дзякуй

Ок... пачынаючы ад 1000 Абаротаў у хвіліну і 10% педалі, але з, што павышае ў працэнтных адносінах? Тыпу ад 6/7%, пакуль не дойдзе паступова да 20% ? Тэсты я раблю, машына становіцца лепш, але ў мяне заўседы праблема паміж 1000 і 1800 абаротаў у хвіліну, у якой вы сапраўды памерла!
Акрамя таго, На ecm titanium, якія б карты vgt?
Гэтак жа, як гэты абмежавальнік дызельнага паліва, з-за драйвераў, ... Мне сказаць адрас?
Дзякуй
ps.su ecm titanium карта выкліку кіравання змянянай геаметрыяй турбіны (VGT) павінны быць гэтыя цытаты манро, якая павялічылася на 0,7%, што амаль усе (я думаю, не мае сэнсу, але я баюся падмануць турбіны)...
я хацеў бы павялічыць, як кажа манро ад 0 да 1500 абаротаў у хвіліну і ад 0 да 15 мм3 прыкладна на 3/4%, але калі я іду, як у табліцы, так і ў 2d на ecm titanium пачынаецца ад 1000 абаротаў і 5mm3? як я магу гэта зрабіць?
я маю на ўвазе...мне цікава вырашыць праблему павольна ад 1000 да 1800 абаротаў...вось і ўсё. Аднак я прашу вас, толькі скажы, у працэнтных выражэнні на любыя крокам, як ён зрабіў манро, так мне будзе прасцей змяніць. І праўда тое, што кажа errecinque зрабіць з доказаў (што ў агульным я і раблю), але я не хачу загружаць занадта шмат карт на бу баюся, што падчас запісу што-то пойдзе не так!
дзякуй за цярпенне

ps.su ecm titanium карта выкліку кіравання змянянай геаметрыяй турбіны (VGT) павінны быць гэтыя цытаты манро, якая павялічылася на 0,7%, што амаль усе (я думаю, не мае сэнсу, але я баюся падмануць турбіны)...
я хацеў бы павялічыць, як кажа манро ад 0 да 1500 абаротаў у хвіліну і ад 0 да 15 мм3 прыкладна на 3/4%, але калі я іду, як у табліцы, так і ў 2d на ecm titanium пачынаецца ад 1000 абаротаў і 5mm3? як я магу гэта зрабіць?
я маю на ўвазе...мне цікава вырашыць праблему павольна ад 1000 да 1800 абаротаў...вось і ўсё. Аднак я прашу вас, толькі скажы, у працэнтных выражэнні на любыя крокам, як ён зрабіў манро, так мне будзе прасцей змяніць. І праўда тое, што кажа errecinque зрабіць з доказаў (што ў агульным я і раблю), але я не хачу загружаць занадта шмат карт на бу баюся, што падчас запісу што-то пойдзе не так!
дзякуй за цярпенне

манро
Часткі змены vgt ад 1000 абаротаў да 1500-2000 абаротаў і 5mm3 да 15mm3 на 3-4%больш, астатнія карты вгт зноў..
Карацей кажучы, трэба зрабіць так, каб быць трохі больш закрытай геаметрыяй турбіны ў дыяпазоне абаротаў, дзе папярэдзіў і пустым, калі не проста дапамагчы з трохі дызельнага паліва ў гэтых пераходных

maxgen
Часткі змены vgt ад 1000 абаротаў да 1500-2000 абаротаў і 5mm3 да 15mm3 на 3-4%больш, астатнія карты вгт зноў..
Карацей кажучы, трэба зрабіць так, каб быць трохі больш закрытай геаметрыяй турбіны ў дыяпазоне абаротаў, дзе папярэдзіў і пустым, калі не проста дапамагчы з трохі дызельнага паліва ў гэтых пераходных
дзякуй..
пра крокам, педалі па-твойму, пачынаецца ад каля 6% прыросту і атрымаць каля 20 % ў парадку?
але инкременты павінны быць аднолькавымі для ўсіх радкоў, пачынаючы ад 1000/1500 абаротаў, павялічваючы ад 10% да 100% паступова або паступова павялічваць як на слупкі і радкі? Я спадзяюся, што добра растлумачыў!
у дачыненні да дызельнага паліва, што скажаш ты ў той дыяпазон , на ecm titanium, паведамляецца на карту "колькасць ўпырсквае паліва" па адрасе 1CDBF6 або час ўпырску?

дзякуй..
пра крокам, педалі па-твойму, пачынаецца ад каля 6% прыросту і атрымаць каля 20 % ў парадку?
але инкременты павінны быць аднолькавымі для ўсіх радкоў, пачынаючы ад 1000/1500 абаротаў, павялічваючы ад 10% да 100% паступова або паступова павялічваць як на слупкі і радкі? Я спадзяюся, што добра растлумачыў!
у дачыненні да дызельнага паліва, што скажаш ты ў той дыяпазон , на ecm titanium, паведамляецца на карту "колькасць ўпырсквае паліва" па адрасе 1CDBF6 або час ўпырску?

я забыўся, і прабачце за пасаду ў больш..
у 2 абмежавальнік дызельнага паліва ў адрас, што вынікае з 1CC032 ў 1CC0AE і 1CC114 ў 1CC216? калі ўсё ў парадку, як вы іх павелічэнне? тыпу больш, чым 3/4%?

у чаканні прапаноў, месца, карту, што я змяніў і загрузіў...машына здаецца едзе лепш, але я не мог праверыць у доўг на пятай і шосты перадачы..
парады, please

у чаканні прапаноў, месца, карту, што я змяніў і загрузіў...машына здаецца едзе лепш, але я не мог праверыць у доўг на пятай і шосты перадачы..
парады, please

а ў цэлым ідзе лепш, але, нягледзячы на, як мяркуюць, манро, я павялічыў на 4% VGT ў дыяпазоне зацікаўлены, машына заўсёды вельмі павольнай да 1800 абаротаў...мне было прапанавана, што ў гэтым выпадку павінен павялічыць дызель заўсёды ў гэтым дыяпазоне, але, шчыра кажучы, на ecm titanium не памятаю дакладна, якую карту я павінен закрануць...
ps. але як заўсёды, калі я з дажджом паскаральнік да мінімуму, тыпу на другой перадачы, я адчуваю, як калі б і не дызель? на практыцы машыну, аказалася, што заднія тармазы трохі, каб потым затармазіць і гэтак далей па спісе, і гэтая штука з провадам ў праводцы акселератара пастаянна паўтараецца..што гэта можа быць? затым, калі паскорыць машына набірае абароты плаўна, без ваганняў!

манро
Ты ўпэўнены, што механічна усе ў парадку? Зрабіце часопіс або сядайце ў машыну з другога і кантралюе трохі параметраў тып патрабаванага крутоўнага моманту крутоўнага моманту фактычнага колькасці дызельнага паліва,ціск мэты з'яўляецца эфектыўная,турба мэта, фактычныя,калі ласка, праверце вгт як з часопіса, што фізічна ты ўпэўнены, што яна працуе правільна? усе трубкі ў парадку? Пераменная геаметрыя і свабодна рухацца правільна? Калі ласка, праверце масу паветра, всасываемого з egr зачынены павінен быць на 450-500 да мінімуму і на 1200-1300 поўны газ.. калі ласка, праверце, выдатна ўсё, і нават паставіўшы на карту, калі ўсе ок, то можна трохі паправіць карты...

maxgen
Ты ўпэўнены, што механічна усе ў парадку? Зрабіце часопіс або сядайце ў машыну з другога і кантралюе трохі параметраў тып патрабаванага крутоўнага моманту крутоўнага моманту фактычнага колькасці дызельнага паліва,ціск мэты з'яўляецца эфектыўная,турба мэта, фактычныя,калі ласка, праверце вгт як з часопіса, што фізічна ты ўпэўнены, што яна працуе правільна? усе трубкі ў парадку? Пераменная геаметрыя і свабодна рухацца правільна? Калі ласка, праверце масу паветра, всасываемого з egr зачынены павінен быць на 450-500 да мінімуму і на 1200-1300 поўны газ.. калі ласка, праверце, выдатна ўсё, і нават паставіўшы на карту, калі ўсе ок, то можна трохі паправіць карты...

Я праверыў, усе некаторы час таму, і гэта было добра... параметраў з *********** яны былі добрымі! Адзінае, што мац пнеўматычны клапан турба не магу знаёміцца, таму што ў alfa 159 схаваная

maxgen
Забыўся... Так што ў выпадку, калі ўсё ў парадку, што я павінен зрабіць у карце? Даць больш дызельнага паліва-гэта карты педаль? Калі ўсё ў парадку, наколькі павінна павялічыцца і ў якім дыяпазоне? Дзякуй

манро
дзіўна, што ўсё ў парадку, і ў любым выпадку, нават пасля mod вгт працягваюць скардзіцца на пустыя прадастаўлення ў нізкай..
ты ўпэўнены, што ўсё ок, нават у ****llo прэс-rail ад дэфекту, што вы кажаце, здаецца, што ёсць рэгулятар ціску, што не зусім на 100%..
у любым выпадку, каб даць дызельнае паліва, вы можаце ўмяшацца некалькімі спосабамі лагічна трэба пачынаючы з ног, затым трэба злёгку карэктаваць карты лямбда, гэтак жа як і абмежавальнік крутоўнага моманту галоўнай..педалі я не рост у працэнтах увёў значэнне крутоўнага моманту, што я ведаю, адпавядае даце iq..так што, каб змяніць належным чынам, вы павінны зрабіць, гэта ўвайсці ў сістэму, таму што калі вы не ведаеце, як крутоўны момант і, адпаведна, якасць дызельнага паліва патрабуецца ў колах, дзе жалішся на праблему, а затым перайсці да аум і ўсё у % я не думаю, што чаканых вынікаў або, па меншай меры, не з першай спробы..увогуле, трэба вывучыць трохі стаіць машына, у адваротным выпадку вы не вырашыце..

maxgen
дзіўна, што ўсё ў парадку, і ў любым выпадку, нават пасля mod вгт працягваюць скардзіцца на пустыя прадастаўлення ў нізкай..
ты ўпэўнены, што ўсё ок, нават у ****llo прэс-rail ад дэфекту, што вы кажаце, здаецца, што ёсць рэгулятар ціску, што не зусім на 100%..
у любым выпадку, каб даць дызельнае паліва, вы можаце ўмяшацца некалькімі спосабамі лагічна трэба пачынаючы з ног, затым трэба злёгку карэктаваць карты лямбда, гэтак жа як і абмежавальнік крутоўнага моманту галоўнай..педалі я не рост у працэнтах увёў значэнне крутоўнага моманту, што я ведаю, адпавядае даце iq..так што, каб змяніць належным чынам, вы павінны зрабіць, гэта ўвайсці ў сістэму, таму што калі вы не ведаеце, як крутоўны момант і, адпаведна, якасць дызельнага паліва патрабуецца ў колах, дзе жалішся на праблему, а затым перайсці да аум і ўсё у % я не думаю, што чаканых вынікаў або, па меншай меры, не з першай спробы..увогуле, трэба вывучыць трохі стаіць машына, у адваротным выпадку вы не вырашыце..

Рэгулятар ціску які менавіта? Калі гэта клапан pierburg, дзе мацуюцца трубы, вакуумны помпа, новы... Заменены некалькі месяцаў таму! Наконт лямбда я ведаю, што ён пяшчотны і не ведаю змяненняў. Я прашу занадта шмат, калі ты правільна павесіла на інтэрнэт-карце? Не прэтэндую абсалютна, каб пакрыць усю карту.. вядома і дзякуй за цярпенне х

манро
рэгулятар ціску дызельнага паліва ёсць дзве версіі таго, хто яго носіць на рэйку, непасрэдна тыя, хто прыносіць затрымаўся на помпа для дызельнага паліва ў абодвух выпадках рэгулятар мае мікраскапічных фільтраў, якія часам ostruice і часам гумовыя пракладкі, ўшчыльнення адпраўляюцца і робяць дэфект, што ты кажаш..для рыскі на карту, я думаю, што ты павінна зрабіць, толькі калі ты рэтушы я карту першым, ты ніколі не зразумееш, што рабіць у выпадку, калі вы хацелі б выправіць усе, і другое, што я не думаю, што правільна ў дачыненні да іншых карыстальнікаў, што, можа быць, яны вырашылі самі свае праблемы, але з падтрымкай форуму..
я і іншыя, мы можам прытрымлівацца з зменамі ў карту, перш чым пісаць нешта правільна робіш карты выпрабаванняў і паштовы, калі не я, іншыя людзі, гатовыя дапамагчы і падказаць мод правільна

maxgen
рэгулятар ціску дызельнага паліва ёсць дзве версіі таго, хто яго носіць на рэйку, непасрэдна тыя, хто прыносіць затрымаўся на помпа для дызельнага паліва ў абодвух выпадках рэгулятар мае мікраскапічных фільтраў, якія часам ostruice і часам гумовыя пракладкі, ўшчыльнення адпраўляюцца і робяць дэфект, што ты кажаш..для рыскі на карту, я думаю, што ты павінна зрабіць, толькі калі ты рэтушы я карту першым, ты ніколі не зразумееш, што рабіць у выпадку, калі вы хацелі б выправіць усе, і другое, што я не думаю, што правільна ў дачыненні да іншых карыстальнікаў, што, можа быць, яны вырашылі самі свае праблемы, але з падтрымкай форуму..
я і іншыя, мы можам прытрымлівацца з зменамі ў карту, перш чым пісаць нешта правільна робіш карты выпрабаванняў і паштовы, калі не я, іншыя людзі, гатовыя дапамагчы і падказаць мод правільна

На жаль, я не зразумеў, якой рэгулятар ціску ў рампы? Не, што тое, на впускном калектары з электрычнай відэльцам ? Шчыра кажучы, калі вы можаце адправіць фатаграфію бы што заўгодна. Аб карце ок.. Дам змены і выкладу. але ў цэлым карту, што я зрабіў дрэнна дрэнна не гэта ,Праўда?

Errecinque
На жаль, я не зразумеў, якой рэгулятар ціску ў рампы? Не, што тое, на впускном калектары з электрычнай відэльцам ? Шчыра кажучы, калі вы можаце адправіць фатаграфію бы што заўгодна. Аб карце ок.. Дам змены і выкладу. але ў цэлым карту, што я зрабіў дрэнна дрэнна не гэта ,Праўда?

ад педалі патрабуецца значэнне крутоўнага моманту, што на асноўны абмежавальнік не дасягнеш.....на высокіх не выкарыстоўваеш ўсё

Errecinque
абмежавальнік крутоўнага моманту на кола, з драйвера, я не ведаю, для чаго патрэбны і як змяніць (чакаю манро), але не крычы . дзе ты гэта скапіяваў? упэўнены, што ідзе ў мінус?

maxgen
абмежавальнік крутоўнага моманту на кола, з драйвера, я не ведаю, для чаго патрэбны і як змяніць (чакаю манро), але не крычы . дзе ты гэта скапіяваў? упэўнены, што ідзе ў мінус?

Прабач мяне, але, каб пазбегнуць памылкі паказвае мне, адрасы, карты, згаданых вамі? Што значыць, што на высокіх не эксплуатуюць ўсё?

Errecinque
Прабач мяне, але, каб пазбегнуць памылкі паказвае мне, адрасы, карты, згаданых вамі? Што значыць, што на высокіх не эксплуатуюць ўсё?

1CBA82

Для мяне і lim пара, вядучы ад 2500 да 4500 ідзе паставіў на макс значэнне, якое патрабуецца ад педалі, калі вы хочаце працягну да 4500 абаротаў у хвіліну

maxgen
1CBA82

Для мяне і lim пара, вядучы ад 2500 да 4500 ідзе паставіў на макс значэнне, якое патрабуецца ад педалі, калі вы хочаце працягну да 4500 абаротаў у хвіліну
карта 1CBA82 я ўбачыў...мне гэта, здаецца, не ў мінус, і ў кожным выпадку я не ведаю, чаму ён зменены такім чынам, гэтая карта мне была рэтушшу ад хлопца, які рыхтуе машыны да альфа-Салерно, а затым чакаць інфармацыю ад спецыялістаў.
аб і lim пара, галоўны інтарэс у тым, з адрасам, які ідзе ад 1CBD8E?
А я іду на картах педаль я паклаў, напрыклад, на 2500 абаротаў і на 100,10 % павелічэнне на 15,5%. У адпаведнасць 2500giri карты "абмежавальнік" працытаваў, я паставіў павелічэнне на 15% і я так і зрабіў для ўсіх абаротаў рухавіка...логіка памылковая? ты, як гэта зрабіць?
значыць, што калі максімальны працэнт у карту педаль, гэта на 18, 5%, да 4750 абаротаў (як устаноўлена цяпер на маёй карце), я павінен павялічыць з 2500 абаротаў і да 100,10% усё на 18,5%?

ps.яшчэ я не зразумеў, механічна дзе знаходзіцца рэгулятар ціску ў рампы

Errecinque
карта 1CBA82 я ўбачыў...мне гэта, здаецца, не ў мінус, і ў кожным выпадку я не ведаю, чаму ён зменены такім чынам, гэтая карта мне была рэтушшу ад хлопца, які рыхтуе машыны да альфа-Салерно, а затым чакаць інфармацыю ад спецыялістаў.
аб і lim пара, галоўны інтарэс у тым, з адрасам, які ідзе ад 1CBD8E?
А я іду на картах педаль я паклаў, напрыклад, на 2500 абаротаў і на 100,10 % павелічэнне на 15,5%. У адпаведнасць 2500giri карты "абмежавальнік" працытаваў, я паставіў павелічэнне на 15% і я так і зрабіў для ўсіх абаротаў рухавіка...логіка памылковая? ты, як гэта зрабіць?
значыць, што калі максімальны працэнт у карту педаль, гэта на 18, 5%, да 4750 абаротаў (як устаноўлена цяпер на маёй карце), я павінен павялічыць з 2500 абаротаў і да 100,10% усё на 18,5%?

ps.яшчэ я не зразумеў, механічна дзе знаходзіцца рэгулятар ціску ў рампы

Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш момант патрабуецца

Карта chebti dicevonva выгляд з +/- галачка

maxgen
Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш момант патрабуецца

Ок... Але 450 нм ў цэлым-гэта шмат? Ці ўсё ў парадку?

а я зірнуў на карту.
твая гаворка: "Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш пара запыт "
не здаецца, што на самой справе адпавядае таму, што вы кажаце. Я, безумоўна, будзе дылетанцкім, але я бачыў на карце "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах", што ў карту педаль , што, напрыклад, у 100,10% 2000 абаротаў ёсць 390,5 нм, у той час як у карце "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту" ёсць 370 нм, так што менш, чым запыт ад педалі, і казаць пра карта зробленая ў альфа - ...верагодна, я не гуляю добра, карты, хоць я хацеў бы больш яснасці ;-)
дзякуй

а я зірнуў на карту.
твая гаворка: "Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш пара запыт "
не здаецца, што на самой справе адпавядае таму, што вы кажаце. Я, безумоўна, будзе дылетанцкім, але я бачыў на карце "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах", што ў карту педаль , што, напрыклад, у 100,10% 2000 абаротаў ёсць 390,5 нм, у той час як у карце "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту" ёсць 370 нм, так што менш, чым запыт ад педалі, і казаць пра карта зробленая ў альфа - ...верагодна, я не гуляю добра, карты, хоць я хацеў бы больш яснасці ;-)
дзякуй
У чаканні адказу я спрабаваў змяніць, як мяркуюць, спадзеючыся, што ён зразумеў.
Я памяняў проста каб зрабіць тэст толькі адну карту педаль, што ecm titanium называецца "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах" і я адэкватны абмежавальнік крутоўнага моманту.
Я трымаў рахункі ў нм, а не працэнты. Я хацеў бы зразумець, калі цяпер логіку разваг і варыяцыя карты з'яўляецца правільным, і, акрамя таго, калі так, як гэта можа быць добра, або занадта шмат цягі.
Адпаведна, калі гэта ок, пераходжу ў рэдагаванне роўныя іншыя карты педаль, што ecm titanium называецца : "запытаны крутоўны момант падчас паскарэння", "момант патрабуецца, каб функцыі Спорту і Спорт-B". Я чытаў, што гэтыя карты павінны быць зменены ўсе аднолькавыя.
Акрамя таго, я змяніў дзве карты, што ecm называецца "абмежавальнік дымнасць - парог лямбда верхняя і ніжняя". Гэтыя, шчыра кажучы, я зменены, скапіраваўшы іх з карты, што я знайшоў у маёй базе дадзеных.Я спадзяюся, што яны правільныя.
дзякуй вялікі за цярпенне

maxgen
Вас чакаюць парады :-)

switing63
Добры дзень, улічваючы тое, што я неспрактыкаваны карыстальнік і ў стадыі вывучэння, як я думаю цябе, вазьмі тое, што я кажу з належныя меры засцярогі. Сказаў, гэта на ўсіх картах, што я бачыў, У чым мама Альфа, карту педаль, ён усё больш і больш крутоўны момант абмежавальнік, як вы справядліва ўжо заўважылі, а ты, так што я думаю, што логіка, што педаль павінна заўсёды прасіць крыху больш крутоўнага моманту, чым абмежавальнік. Напрыклад, калі я хачу да 4000 абаротаў, 400 нм крутоўнага моманту перагародкі гэта значэнне ў абмежавальнік крутоўнага моманту і на педаль напрыклад settings 405, так што заўсёды што-небудзь больш, таму што калі я раблю наадварот, г. зн. педаль просіць 395 Нм і абмежавальнік у 400 на самай справе нічога не абмяжоўвае, таму што патрабаванае значэнне ад педалі-гэта ўжо ніжэй ніжняй мяжы.
Я спадзяюся, што было ясна.

switing63
Дадам таксама, што ў ўсталяваць значэння абмежавальнік крутоўнага моманту, па-мойму, трэба ўлічваць, колькі паліва вы хацелі б надаць, таму што тады ў наступным кроку блок кіравання пераўтворыць крутоўны момант, неабходнае колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць з дапамогай адмысловай карты. І калі гэтая карта не дакранаўся у апошні брэйк-пойнт фіксуецца ў 80mm3.
Я спрабую зрабіць прыклад (лічбы ўзятыя наўздагад, проста для прыкладу), каб убачыць, калі я магу растлумачыць. Выкажам здагадку, што да 4000 абаротаў, сем абмежавальнік у 400, з коштам у карту педаль у 405 нм. Карта пераўтварэнні пара/дызель мне ад таго, як значэнне 83,70mm3, а затым, калі блок кіравання будзе шукаць час, каб надаць колькасць паліва, знойдзе для 1600 бар ціск і 80mm3 коштам 863 мікрасекунд. Але як будзе на 83,70mm3? Ну эбу не ведае, таму што апошні брэйк-пойнт, менавіта 80, а не быць яшчэ адзін вылічаецца слупок возьме апошняе значэнне даступна і тое заўсёды 863 мікрасекунд, але так робяць, у рэшце рэшт, у канчатковым выніку надаць максімум 80mm3, таму што час адкрыцця заключаецца ў тым. Рашэнні 2, або змяніць break point карта часу ўпырску і разлікаў для большай колькасці ў 80mm3 або на першым этапе вывучэння проста хочаце надаць максімум 80mm3 (заўсёды мяркуючы, што потым гэта магчыма таму, што не сказаў, што ёсць досыць паветра, каб спаліць усе). У гэтым выпадку просты разлік, пачынаючы з карта пераўтварэнні крутоўнага моманту/паліва ў зваротным кірунку (я пабудаваны з лістоў excel для гэтых разлікаў) атрымліваю напрыклад, што, калі перагародкі для 4000 абаротаў, значэнне 386,1 Нм атрымліваю, як колькасць дызельнага паліва прама 80mm3 і заўсёды, напрыклад, да 3500 абаротаў, 395,4 Нм дасць мне заўсёды 80mm3. Тое, што я хачу сказаць, што без змены карту часу ўпырску, гэта таксама выступаць у якасці абмежавальніка, а затым у факты не дазволіць мне пераадолець 80mm3 так што не варта перабольшваць значэння ў абмежавальнік круціць моманту, таму што потым усе роўна не атрымаць ніякага прыкметнага перавагі. Як я ўжо казаў, пакласці да 4000 абаротаў 400 або 386,1 у рэшце рэшт, па мне, будзе вырабляць той жа эфект.

Errecinque
па-мойму для адной карце і інфармацыі і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце таксама "разблакаваць", так што не перашкаджае. Там думаюць гэтак жа, іншыя карты, уключаючы lim iq, каб зрабіць правільныя абмежаванні, заўсёды добра пралічыце

maxgen
па-мойму для адной карце і інфармацыі і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце таксама "разблакаваць", так што не перашкаджае. Там думаюць гэтак жа, іншыя карты, уключаючы lim iq, каб зрабіць правільныя абмежаванні, заўсёды добра пралічыце

У, што адрас абмежавальнікі дызель?

манро
я бачыў карту гэта не так ужо і дрэнны з..аднак ёсць рэчы, каб разгледзець..
а пачынаецца з таго, што ўсталюеце ў табліцу, dtc cheparte ад адрасы 1c88da
затым ты дакрануўся да карты вылічэнні крутоўнага моманту ўнутранага трэння тое, што знаходзіцца ў 1cba82 карта, што трэба ў экю, па яго разліках, асабліва, калі аўтамабіль халодны на дадзены момант не трэба мяняць..
ты прапусціў абмежавальнік крутоўнага моманту, які знаходзіцца адразу пасля гэтай карты ў 1cbcba змяніць...
вал абмежавальнік крутоўнага моманту асноўнага даруй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога..
ты прапусціў абмежавальнікі першай і другой перадач і не разумею, які ў гэтым сэнс, улічваючы, што настроены на 260 і 290 нм, калі не адкрыць іх нават, калі педаль запыт каля 450 і lim пара свядома 420 каля 100mm3 дызельнага паліва іх не ўбачыш ніколі, на першай і другой перадачы нумары..
карта лямбда-звычайна я увёў усіх у лямбда-1, г. зн. afr 14,5, калі sfucchiano некаторы час ўстаю дзе трэба, калі мне трэба больш дызельнага паліва, апусціць, дзе гэта неабходна тут, вы павінны ўвайсці ў аўтамабіль і fsarti разлікі, каб зразумець, як правільна змяніць.
карта 1e1592 вярніце яго на врі.
ціск турбо я прачнулася ўся ў 135 ачкоў мне не вельмі падабаецца сама рэч, папярэдне ціск ў рампы ўстала, усё жорстка і нават ледзь-ледзь выкарыстоўвае інтэрпаляцыю і тытана з крокам ад 3 да 6-7%.
карты вгт ок, калі табе трэба больш цягі знізу ад іншай 2-3% больш..
карта swirl ты скокнула..
так як усе абмежавальнікі дызель няма адно змяненне, але вельмі мала..
карта часу ўпырску, ты з'ехала ў змяніць ад 250bar rail і 5mm3 iq, г. зн. машына спыняецца практычна часткі 400bar і 10-15mm3 акрамя таго ты прыйшоў, каб змяніць, нават крывыя ўпырску, звязаныя з 1800bar не трэба, улічваючы, што да гэтага не дойдзе ціску будзе абнавіць вось press па часе, каб прыстасавацца eriscalarlo лепш, так як часы, але цяпер гэта пакінем у спакоі..

maxgen
я бачыў карту гэта не так ужо і дрэнны з..аднак ёсць рэчы, каб разгледзець..
а пачынаецца з таго, што ўсталюеце ў табліцу, dtc cheparte ад адрасы 1c88da
затым ты дакрануўся да карты вылічэнні крутоўнага моманту ўнутранага трэння тое, што знаходзіцца ў 1cba82 карта, што трэба ў экю, па яго разліках, асабліва, калі аўтамабіль халодны на дадзены момант не трэба мяняць..
ты прапусціў абмежавальнік крутоўнага моманту, які знаходзіцца адразу пасля гэтай карты ў 1cbcba змяніць...
вал абмежавальнік крутоўнага моманту асноўнага даруй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога..
ты прапусціў абмежавальнікі першай і другой перадач і не разумею, які ў гэтым сэнс, улічваючы, што настроены на 260 і 290 нм, калі не адкрыць іх нават, калі педаль запыт каля 450 і lim пара свядома 420 каля 100mm3 дызельнага паліва іх не ўбачыш ніколі, на першай і другой перадачы нумары..
карта лямбда-звычайна я увёў усіх у лямбда-1, г. зн. afr 14,5, калі sfucchiano некаторы час ўстаю дзе трэба, калі мне трэба больш дызельнага паліва, апусціць, дзе гэта неабходна тут, вы павінны ўвайсці ў аўтамабіль і fsarti разлікі, каб зразумець, як правільна змяніць.
карта 1e1592 вярніце яго на врі.
ціск турбо я прачнулася ўся ў 135 ачкоў мне не вельмі падабаецца сама рэч, папярэдне ціск ў рампы ўстала, усё жорстка і нават ледзь-ледзь выкарыстоўвае інтэрпаляцыю і тытана з крокам ад 3 да 6-7%.
карты вгт ок, калі табе трэба больш цягі знізу ад іншай 2-3% больш..
карта swirl ты скокнула..
так як усе абмежавальнікі дызель няма адно змяненне, але вельмі мала..
карта часу ўпырску, ты з'ехала ў змяніць ад 250bar rail і 5mm3 iq, г. зн. машына спыняецца практычна часткі 400bar і 10-15mm3 акрамя таго ты прыйшоў, каб змяніць, нават крывыя ўпырску, звязаныя з 1800bar не трэба, улічваючы, што да гэтага не дойдзе ціску будзе абнавіць вось press па часе, каб прыстасавацца eriscalarlo лепш, так як часы, але цяпер гэта пакінем у спакоі..

па-першае, дзякуй вельмі шмат.
тады..я змяніў карту 1CBCBA і ў мяне павялічылася ўсяго на 4%..добра ці на колькі я павінен паставіць?

вал абмежавальнік крутоўнага моманту, галоўнае што б гэта было? гэта той адрас, які ідзе ад 1CBD00 ў 1CBD28 і павялічваецца на 3%?

карты lmabda я змяніць...усё ў парадку?

карты абмежавальнікі дызель я на адрас, які ідзе ад 1CC052 ў 1CC0AC, а іншы ад 1CC116 ў 1CC214?? калі ок, нават у гэтым выпадку, як змяніць?Павелічэнне ўсіх крывых, напрыклад, на 4%?

аб swirl трэба пракласці ў нулявы карце, якая ідзе ад 1E79E2a 1E7B2E?

Акрамя таго, я даў трохі загадзя на карту, што ecm titanium называецца "фаза ўпырску - Ўпырск галоўная базавая карта 1,2,3,4 і 5"? ідуць добра?

акрамя таго, я ўнёс невялікія папраўкі на час ўпырску

спадзяюся, вы зразумелі што-то, і што я рухаюся ў правільным кірунку!

maxgen
па-першае, дзякуй вельмі шмат.
тады..я змяніў карту 1CBCBA і ў мяне павялічылася ўсяго на 4%..добра ці на колькі я павінен паставіць?

вал абмежавальнік крутоўнага моманту, галоўнае што б гэта было? гэта той адрас, які ідзе ад 1CBD00 ў 1CBD28 і павялічваецца на 3%?

карты lmabda я змяніць...усё ў парадку?

карты абмежавальнікі дызель я на адрас, які ідзе ад 1CC052 ў 1CC0AC, а іншы ад 1CC116 ў 1CC214?? калі ок, нават у гэтым выпадку, як змяніць?Павелічэнне ўсіх крывых, напрыклад, на 4%?

аб swirl трэба пракласці ў нулявы карце, якая ідзе ад 1E79E2a 1E7B2E?

Акрамя таго, я даў трохі загадзя на карту, што ecm titanium называецца "фаза ўпырску - Ўпырск галоўная базавая карта 1,2,3,4 і 5"? ідуць добра?

акрамя таго, я ўнёс невялікія папраўкі на час ўпырску

спадзяюся, вы зразумелі што-то, і што я рухаюся ў правільным кірунку!
У чаканні душы я не вытрымала, і я зрабіў іншыя змены...тыпу абмежавальнікі дызельнага паліва (спадзяюся, што правільныя) ,лямбда,swirl, фазы ўпырску і г. д. і г. д.
вы можаце даць нам вельмі і казаць, што ўсё добра і няма?
Я загрузіў яго, і я павінен сказаць, што машына едзе лепш, чым з другога карты.Няма дыму!
Па нагоды прабуксоўкі счаплення , калі выпад у 2000 трохі сані...калі паскорыць паступова, машына ідзе добра, і вы атрымаеце добры прагрэс.
так што я, верагодна, варта панізіць крутоўны момант паміж 2000 і 3000 абаротаў у хвіліну, праўда? або калі я езджу і не тоне, можа пакінуць так?

Адна рэч, я заўважыў...пасля 3000 абаротаў машына цягне, але я хацеў бы, што тахометр будзе расці хутчэй,больш вадкасці, не ведаю, як гэта растлумачыць. У гэтым выпадку, што параметры змяняюцца, каб мець больш высокую хуткасць пры ўздыме абаротаў ад 3000 і далей?
дзякуй

maxgen
Ніхто? :-(

maxgen
Вы кінулі мяне... :-(

tranky
Вы кінулі мяне... :-(

Карты педаль верныя да пэўнага моманту.. не moddare абаротаў.. не прыбыцце ў 5000rpm..
Ты так і карту пераўтварэнні нм/iq зразумеў гэта так, што сэнс ёсць.. sbragale, і хай, што ты робіш лепш.. карта нм/iq ўжо разлічана для 100mm3.. так што.. ХАЙ!
1c4b06 і палоўку не так, egr яшчэ 2 і не тыя, і мод ok.
1cb922 няправільна.. максімальнае значэнне 10000 і вышэй 280
1cbcba, што гэта ? Даруй
Абмежавальнік крутоўнага моманту, вельмі няправільна..
некаторыя абмежавальнікі iq 100mm3 ок
1cf3ec няправільна, модынг для 100mm3, а затым выразаць, так? не мае сэнсу.. асабліва я пакінуў у іншы абмежавальнік адразу пасля..
дасягненняў, хай у
і ў той жа час у цяперашні час.. прысвечаных астатняе, што ты аблажаўся сярэднявечны!
Здаецца, больш на руках гэтая карта.. не цалкам ад каго-то і руйнуецца ад цябе.. я памыляюся? (1e1592 таму доказ..)
Дэталі з файла з нуля і робіш крок за крокам, што так ты нічому не навучыўся і нічога не разумееш..
на edc16, НЕАБХОДНА ВЫЛІЧЫЦЬ прырашчэння і не зрабіць аснову рэгулявання для таго, каб потым даць дызельнага паліва, як на edc15 (ёсць тыя, хто робіць так..)
Я спадзяюся, што гэта дапаможа табе зразумець, як навучыцца
прывітанне

maxgen
Карты педаль верныя да пэўнага моманту.. не moddare абаротаў.. не прыбыцце ў 5000rpm..
Ты так і карту пераўтварэнні нм/iq зразумеў гэта так, што сэнс ёсць.. sbragale, і хай, што ты робіш лепш.. карта нм/iq ўжо разлічана для 100mm3.. так што.. ХАЙ!
1c4b06 і палоўку не так, egr яшчэ 2 і не тыя, і мод ok.
1cb922 няправільна.. максімальнае значэнне 10000 і вышэй 280
1cbcba, што гэта ? Даруй
Абмежавальнік крутоўнага моманту, вельмі няправільна..
некаторыя абмежавальнікі iq 100mm3 ок
1cf3ec няправільна, модынг для 100mm3, а затым выразаць, так? не мае сэнсу.. асабліва я пакінуў у іншы абмежавальнік адразу пасля..
дасягненняў, хай у
і ў той жа час у цяперашні час.. прысвечаных астатняе, што ты аблажаўся сярэднявечны!
Здаецца, больш на руках гэтая карта.. не цалкам ад каго-то і руйнуецца ад цябе.. я памыляюся? (1e1592 таму доказ..)
Дэталі з файла з нуля і робіш крок за крокам, што так ты нічому не навучыўся і нічога не разумееш..
на edc16, НЕАБХОДНА ВЫЛІЧЫЦЬ прырашчэння і не зрабіць аснову рэгулявання для таго, каб потым даць дызельнага паліва, як на edc15 (ёсць тыя, хто робіць так..)
Я спадзяюся, што гэта дапаможа табе зразумець, як навучыцца
прывітанне
я спадзяюся, што ты рухаешся ў правільным кірунку

карта неабходная 1CBCBA
карта неабходная 1CB922
карта 1CF3EC правільна. Была павялічана на 5%! Карты, абмежавальнік дызельнага паліва, дакладна? Карэкцыя ідзе добра, уключаючы нават карту абмежавальнік наступнай?
карта 1E1592 што толку? і пакінуць або змяніць? У гэтым выпадку як?
якое карту пераўтварэнні нм/iq на ecm titanium? які адрас? і як змяніць?

дзякуй

Errecinque

карта неабходная 1CBCBA
карта неабходная 1CB922
карта 1CF3EC правільна. Была павялічана на 5%! Карты, абмежавальнік дызельнага паліва, дакладна? Карэкцыя ідзе добра, уключаючы нават карту абмежавальнік наступнай?

дзякуй
Але гэта займае так шмат часу, каб зразумець, што абмежавальнікі iq не павялічваецца на працэнт?? Я мм3, і вы павінны ўсталяваць у max iq, якія вы хочаце дасягнуць, але гэта прывядзе да неабходнасці змяняць усё ВР ў мм3 восяў і пералічыць слупкі правільныя восі Z . Вам было рэкамендавана з самага пачатку, крок за крокам працэдуры і паспрабаваць. А калі не хочаце эксперыментаваць, звяртайцеся да анлайн-сэрвіс, і вы купіце карту ўжо зрабіў.

tranky

карта неабходная 1CBCBA
карта неабходная 1CB922

дзякуй

Абмежавальнікі змяненняў у 2D без працэнт, як вы кажаце, калега r5.. ты павінен зразумець карэляцыю паміж картамі...
Гэтая педаль з'яўляецца карта, якая мае ў якасці значэнняў па восі Z, нм а прыбываюць на 500 (каэфіцыент 0,1 таму мне здаецца 5000). Ты павінен гэта пакінуць У выглядзе, які ўжо пастаўляе свой IQ..
Пачынае загружаць карту і зрабіць логі і паглядзім, што ты робіш.. Цябе скідае рэкамендуем выконваць разлікі ў табліцы excel, а не зрабіць задзіракі на %, так як, не маючы памяці, фотаэлектрычных, я сумняваюся, што ты памятаеш, на які ціск у цябе Х-значэнне, па параўнанні з rpm-пакеты і падобнае...

maxgen
Абмежавальнікі змяненняў у 2D без працэнт, як вы кажаце, калега r5.. ты павінен зразумець карэляцыю паміж картамі...
Гэтая педаль з'яўляецца карта, якая мае ў якасці значэнняў па восі Z, нм а прыбываюць на 500 (каэфіцыент 0,1 таму мне здаецца 5000). Ты павінен гэта пакінуць У выглядзе, які ўжо пастаўляе свой IQ..
Пачынае загружаць карту і зрабіць логі і паглядзім, што ты робіш.. Цябе скідае рэкамендуем выконваць разлікі ў табліцы excel, а не зрабіць задзіракі на %, так як, не маючы памяці, фотаэлектрычных, я сумняваюся, што ты памятаеш, на які ціск у цябе Х-значэнне, па параўнанні з rpm-пакеты і падобнае...

Ок. А абмежавальнікі 1CF3EC я рэдагаваць ў 2d. Не ў працэнтах. Ідуць не вельмі добра?
І ўсё астатняе, што я правільны, ніжэй парады не добра зараз?
Безумоўна, procederó для градусаў, але, па крайняй меры, я хацеў бы зразумець, калі апошнія выпраўлення, зробленыя ў парадку. І карта 1E1592 я не зразумеў, калі я павінен пакінуць або няма. Дзякуй за цярпенне

tranky
Адправіўся з файла крычы,
Зняць egr, ўсталяваць, у якой IQ ты клонишь, табе карты педаль, усталюйце Rail і турбонаддувом, і ўсе абмежавальнікі і, не зрабіць іншы паштовы файл.

maxgen
Адправіўся з файла крычы,
Зняць egr, ўсталяваць, у якой IQ ты клонишь, табе карты педаль, усталюйце Rail і турбонаддувом, і ўсе абмежавальнікі і, не зрабіць іншы паштовы файл.

Я зраблю гэта для цябе я прашу, скажы, па меншай меры, калі карты абмежавальнікі 1CF3EC цяпер ідуць добра, і калі ўсё астатняе было добра, правільна і прыгожа.Так я пачынаю разумець логіку, каб перайсці ад нуля.дзякуй

tranky
Я зраблю гэта для цябе я прашу, скажы, па меншай меры, калі карты абмежавальнікі 1CF3EC цяпер ідуць добра, і калі ўсё астатняе было добра, правільна і прыгожа.Так я пачынаю разумець логіку, каб перайсці ад нуля.дзякуй

Праблема ў тым, што не мае логікі карту так і зрабіў..
Табе растлумачыць пачатковыя крокі, каб пачаць зарабляць з нуля з палітыкай.

крок 1: вызначыце, на колькі IQ (мм3) хочаш прыехаць базаванне думкі і разлікі, колькі паветра (MAF) з значэнне стехиометрической (14,5:1)
крок 2: змяніць карту, нм/iq, каб дасягнуць, як вы хочаце, але ў вашым выпадку, калі ў вас 100mm3 так што не трэба чапаць
крок 3: змяніць карту педаль, каб даць нм, уласцівыя iq патрэбнае
крок 4: зменіце карту rail ўзмацнення попыту на новага iq
крок 4: зменіце turbo, каб выканаць новы запыт iq
крок 5: зменіце ўсе абмежавальнікі iq, rail, турба і яшчэ шмат чаго для таго, каб адпавядаць запыце мод не на %, але дае устаноўленыя значэння на шкале абаротаў у хвіліну, iq або ціск, што гэта.
крок 6: адключэнне EGR
Зрабіў гэты пост і вынік.
Парадак не важны, але ты толькі на крок, каб выканаць..
У тэорыі divresti таксама аранжыраваць лямбда, але гэта мы бачым, у пазіцыі стаўкі.
Ваша карта не мае логікі, не ведаеш, на колькі ты хочаш прыехаць і з які ціск ў рампы, вы не падлічылі, нічога, каб усталяваць любыя часы і авансы, так што я envince, што:
карта зробленая вельмі дрэнна, і ты не можаш сцвярджаць, што бачанне робіць марнаваць час на людзей якім няма чаго рабіць..
Зрабі крок і пошту вынік, калі вы хочаце, каб дапамагчы, кідае ў ўнітаз гэтую карту і ты робіш крок за крокам.
Калі не біцца галавой, чым ні чорта не разумееш.. атрымліваць асалоду ад толькі напалову!

tranky

maxgen
дзякуй за парады.
Я хачу, каб зрабіць яго быць ўдзельнікам чаго, але проста каб зразумець, ці варта мне давяраць або менш, чым тое, што ён кажа на вэб-сайце. Адцягваючыся на тых, хто мае цярпенне, каб даць рэкамендацыі, якія, безумоўна, з'яўляюцца добрасумленнымі і канструктыўныя. Аднак, на жаль, ёсць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў і нявопытных людзей ідзе, відавочна, у замяшанне.

На прыкладаемай карце быў набыты...паўтараю "ВАДЫ" !!Вядома, я ніколі не скажу, хто гэта зрабіў, чым для карыстальніка, і я не хвалюе, што іншыя могуць скапіяваць бясплатна, так дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму, праўда?... нават калі гэта не заўсёды так!!!

Праблема ў тым, што гэтая карта мне была ўжо разарваная даўно. Чытаю на ўсіх форумах , я ніколі не бачыў, што хто-тое скажа : "гэтая карта добра" і гэта ставіцца не толькі да карце, ад мяне прыкладаецца, але для ўсіх карт, што людзі ўкласці ў надзеі атрымаць канструктыўныя прапановы. Затым выскачыў трус з цыліндру, і кажа ў пакой :"калі вы хочаце карту, выдатна , дзе машына ідзе выдатна, і ў бяспецы , я магу зрабіць гэта сам, але за дадатковую плату"

Аб дакладна прыкладзеную карту і "ПЛАЦІЦЬ", калі я вырашыў defappare аўтамабіль фізічна з прамой трубой і ў электронным выглядзе , хлопец, які супрацоўнічае з аўтасалонам альфа , мела добры цярпення, каб адключыць рэгенерацыю і зрабіць некалькі рысак на карце.
Потым я прыйшоў да бягучай карты, безумоўна, няправільна, але некаторыя сказалі, што гэта не так ужо і дрэнны, іншыя, што гэта смецце.
Я хацеў бы ведаць, хто мае рацыю або не мае рацыю, але я думаю, гэта будзе немагчыма.
Я кідаю выклік любому, каб размясціць карту "АПЛОЧАНЫ" і кінуць выклік усім картографы апублікаваць БЯСПЛАТНА
так, тое будзе разарваная на кавалкі незалежна.
выбачайце, сып, аднак існуе занадта шмат блытаніны

tranky
Скарыся, што любую працу рабі ўбачыць нават з канструктара bosch наўпрост, заўсёды будуць мець каментары, каб зрабіць,..
калі з-за зайздрасці, што для розных кропак гледжання.. кожны ў рэшце рэшт змяняе ecu почырк, як думаеце, запрацуюць лагічна/нелагічна крокам.
Водгук мой, вядома, і тут хто-тое скажа: АЛЕ ШТО** * ЦІ ты КАЖАШ?!?!!?
Гэта карта soft.. павялічана, але не змянілі многія вр iq, што ён спыняецца ў 75mm3 так, каб педаль не выконвае запыт, агульную карту пераўтварэнні нм/iq.
Ты павінен ведаць, што карты маюць два тыпу-з гранямі..
Інфармацыя = ўзбірацца па восях запыт iq і ціску і вылічэнні на новыя працы павелічэнне
Падмануў = не маштаб нічога і ілжывае стаўленне inj на час і авансаў
фасетка = карта soft з нічога, што, толькі самай педалі, больш паветра, але нічога разлічаны на павелічэнне, але толькі больш гатовая
Я цаню гэты жэст, каб размясціць карту, што вы хваліце платныя, але, я не ведаю, калі вы заплацілі шмат ці мала, гэта карта soft з трохі ў прадукцыйнасці.
Мой сказаць, што ваш мод быў плод двума рукамі, а затым правяраецца, памыляешся, пачынаючы рэдагаваць мод, не ведаючы, па якім крытэры быў зроблены.
Павер канцэпцыі сказана, хто ледзь больш гады назад, нават не ведала, мяняць колы аўтамабіля. не я механік, я працую ў вобласці.. інфармацыя аб кампутарнай бяспекі, і яны зацікаўленыя, каб гэты спосаб трохі, так што павер...
Кідае ўсё ва ўнітаз і дэталяў з файла крычы, рабі крокі, выказванні і пачынаеце разумець, як і што рабіць, даведаецеся, як вярнуць табліцы, карты на файл excel і супастаўляе рахункі для павелічэнне паміж картамі. ini і паглядзець, што візуальная цябе пашыраецца значна прасцей..
Асабіста я стукнуўся галавой некалькі месяцаў, перш чым зразумець, як яны працуюць, і ёсць тыя, хто цябе можа сказаць, нават калі вы ўсё яшчэ не верыце, што я зрабіў карты ўсё, чым рэдагаваць карты і крывыя, без damos з палітыкі, толькі на аснове дзесятковых значэнняў крывых у залежнасці ад зоны.
Набярыцеся цярпення і займаецца, і вы ўбачыце вялікія вынікі

cinqueturbo
дзякуй за парады.
Я хачу, каб зрабіць яго быць ўдзельнікам чаго, але проста каб зразумець, ці варта мне давяраць або менш, чым тое, што ён кажа на вэб-сайце. Адцягваючыся на тых, хто мае цярпенне, каб даць рэкамендацыі, якія, безумоўна, з'яўляюцца добрасумленнымі і канструктыўныя. Аднак, на жаль, ёсць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў і нявопытных людзей ідзе, відавочна, у замяшанне.

На прыкладаемай карце быў набыты...паўтараю "ВАДЫ" !!Вядома, я ніколі не скажу, хто гэта зрабіў, чым для карыстальніка, і я не хвалюе, што іншыя могуць скапіяваць бясплатна, так дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму, праўда?... нават калі гэта не заўсёды так!!!

Праблема ў тым, што гэтая карта мне была ўжо разарваная даўно. Чытаю на ўсіх форумах , я ніколі не бачыў, што хто-тое скажа : "гэтая карта добра" і гэта ставіцца не толькі да карце, ад мяне прыкладаецца, але для ўсіх карт, што людзі ўкласці ў надзеі атрымаць канструктыўныя прапановы. Затым выскачыў трус з цыліндру, і кажа ў пакой :"калі вы хочаце карту, выдатна , дзе машына ідзе выдатна, і ў бяспецы , я магу зрабіць гэта сам, але за дадатковую плату"

Аб дакладна прыкладзеную карту і "ПЛАЦІЦЬ", калі я вырашыў defappare аўтамабіль фізічна з прамой трубой і ў электронным выглядзе , хлопец, які супрацоўнічае з аўтасалонам альфа , мела добры цярпення, каб адключыць рэгенерацыю і зрабіць некалькі рысак на карце.
Потым я прыйшоў да бягучай карты, безумоўна, няправільна, але некаторыя сказалі, што гэта не так ужо і дрэнны, іншыя, што гэта смецце.
Я хацеў бы ведаць, хто мае рацыю або не мае рацыю, але я думаю, гэта будзе немагчыма.
Я кідаю выклік любому, каб размясціць карту "АПЛОЧАНЫ" і кінуць выклік усім картографы апублікаваць БЯСПЛАТНА
так, тое будзе разарваная на кавалкі незалежна.
выбачайце, сып, аднак існуе занадта шмат блытаніны

Я замест гэтага я манро, які адказаў на стар 4 паведамленне #38..

з трохі даследаванні, логіцы і цярплівасьці сістэмы, варта толькі зразумець, што ты хочаш атрымаць і счапленне, калі мяняць..

ёсць шмат модов, непатрэбныя больш, што пачынаюцца ад 400 абароты рухавіка з крокам і гэтак далей.

maxgen
Проста каб зразумець, як рухацца... прабуксоўка счаплення, у частцы зносу, залежыць толькі ад таго, як будзе зроблена карта "абмежавальнік" ці таксама залежыць ад іншых карт? Калі ок, калі будзе?

tranky
Праслізгванне залежыць больш, чым ад механічнага зносу, на карце пара (педаль), а не абмежавальнік, які, калі не патрабуецца IQ топ-абмежавальніка, а не ўплыў якіх-небудзь параметраў, але не перашкаджае павелічэнню аб'ёму павелічэнне на любыя іншыя змены, без або падправіць.

maxgen
Праслізгванне залежыць больш, чым ад механічнага зносу, на карце пара (педаль), а не абмежавальнік, які, калі не патрабуецца IQ топ-абмежавальніка, а не ўплыў якіх-небудзь параметраў, але не перашкаджае павелічэнню аб'ёму павелічэнне на любыя іншыя змены, без або падправіць.

Ок, дзякуй за прамой

cinqueturbo
Я замест гэтага я манро, які адказаў на стар 4 паведамленне #38..

з трохі даследаванні, логіцы і цярплівасьці сістэмы, варта толькі зразумець, што ты хочаш атрымаць і счапленне, калі мяняць..

ёсць шмат модов, непатрэбныя больш, што пачынаюцца ад 400 абароты рухавіка з крокам і гэтак далей.

Проста каб зразумець, як рухацца... прабуксоўка счаплення, у частцы зносу, залежыць толькі ад таго, як будзе зроблена карта "абмежавальнік" ці таксама залежыць ад іншых карт? Калі ок, калі будзе?

Ты маеш рацыю па-свойму..

калі ў вас ёсць праблемы на машыне, таму што не сістэмы замест таго, каб хадзіць у я вярнуся, што ты марнуеш час?

і вядома, што ўжо ў стандартнай камплектацыі маюць праблемы са счапленнем і г. д., а як зрабіць карту на рухавік шпіндзеля..

вобласці з файлам..

адкрыйце файл і абярыце мод, першае, што знаходзіцеся "пара запыт бла-бла-бла" будзе што-то, што не ідзе?
магчыма, што пачынаючы з modart ўжо 400RPM з крокам 21%?
Выпраўленне Дызельнага паліва 1C1F86 у ідэале з крокам перабольшаныя, турба, колькі ад 150 ідэальна падыходзіць на гэтую карту
1CBA82 надвор'е ў
1CBCF8 надвор'е ў ВР і сістэма лім з палітыкай 410RPM?

"1816,7"ніколі не можа быць правільным той запыт? Маар
1D061E-1D112C надвор'е ў
1DC0E0 занадта рана
1DF642 надвор'е ў карэкцыі, магчыма, пасля таго, як зрабіў круг
1DFB0A ідэальна
1E0EE6 занадта рана, я спыніўся на 2500mbar вылічае ты
1E1370 ідэальна
1E3164-1E3304 Буй
1E682A я не думаю, што я павінен сказаць цяпер, што рабіць, няма? я раю табе не ісці далей, 1650
1E6362 копію, з крокам ад той, што вышэй
1E682A копію, з крокам ад той, што вышэй
1E6BC6-1E6D30 галавой, а ад 50-100 больш, чым ціск, патрабаванае раней
зрабі файл, які вы бачыце іншай меры

манро
Заб'е, як складана напісаць Варта..
У двух словах?

tranky
Заб'е, як складана напісаць Варта..
У двух словах?

Ахаха.. Ты правоў Казіма!
У рэзюмэ:
Больш крутоўны момант на нізкіх = больш дызельнага паліва ў нумар = больш напружанне на махавік

maxgen
Ты маеш рацыю па-свойму..

калі ў вас ёсць праблемы на машыне, таму што не сістэмы замест таго, каб хадзіць у я вярнуся, што ты марнуеш час?

і вядома, што ўжо ў стандартнай камплектацыі маюць праблемы са счапленнем і г. д., а як зрабіць карту на рухавік шпіндзеля..

вобласці з файлам..

адкрыйце файл і абярыце мод, першае, што знаходзіцеся "пара запыт бла-бла-бла" будзе што-то, што не ідзе?
магчыма, што пачынаючы з modart ўжо 400RPM з крокам 21%?
Выпраўленне Дызельнага паліва 1C1F86 у ідэале з крокам перабольшаныя, турба, колькі ад 150 ідэальна падыходзіць на гэтую карту
1CBA82 надвор'е ў
1CBCF8 надвор'е ў ВР і сістэма лім з палітыкай 410RPM?

"1816,7"ніколі не можа быць правільным той запыт? Маар
1D061E-1D112C надвор'е ў
1DC0E0 занадта рана
1DF642 надвор'е ў карэкцыі, магчыма, пасля таго, як зрабіў круг
1DFB0A ідэальна
1E0EE6 занадта рана, я спыніўся на 2500mbar вылічае ты
1E1370 ідэальна
1E3164-1E3304 Буй
1E682A я не думаю, што я павінен сказаць цяпер, што рабіць, няма? я раю табе не ісці далей, 1650
1E6362 копію, з крокам ад той, што вышэй
1E682A копію, з крокам ад той, што вышэй
1E6BC6-1E6D30 галавой, а ад 50-100 больш, чым ціск, патрабаванае раней
зрабі файл, які вы бачыце іншай меры
На самай справе многія моманты я не зразумеў... Я неспрактыкаваны, але ці можаце вы быць больш дакладным і ясным? Вядома, дзякуй вялікі, што вы страцілі і што знайшлі час на маю карту

манро
Ну, відавочна, але калі ў цябе педалі, што, напрыклад, патрабуе 550-100mm3 ў 1750 абаротаў у хвіліну, але на гэтых абарачэннях у розныя абмежавальнікі спыняецца ў 50mm3(усе лічбы наўздагад), каб счапленне не праблема..

tranky
Хлопцы, каб рэдагаваць мод на edc16, не зрабіў вылічэнняў, не дапамагае..
Калі карыстальнік не з файла крычы, не бачыць ВР і не вызначае прырашчэння, на што спасылаюцца (вось z), можа панізіць або павысіць на, блядзь, што заўгодна, але ніколі не зразумее, што ён робіць у адносінах, што..
Maxgen калі ты мне давяраеш, зрабі гэты чортаў крок, як сказаў вышэй, забудзься авансаў і тэрміны, і месца тое, што мае сэнс.
У першую чаргу Вызначыце, IQ таго, колькі вы хочаце атрымаць, і ты робіш усё астатняе. Калі ты працягнеш балбатаць змены ў гэтую карту, не будзе нічога, на самай справе, што можа быць.. Вучыцца.. і г. Д. Ўжо што-тое, але зусім крыху.. Зрабі табліцу ў excel, капіраванне карт, устаўка новых радкоў у табліцы і шкалы ВР.
Калі ты прымаеш гэта добры савет.. Тады, вядома, ты ****** сама абярэ шлях, але гэта ўжо жарт не рэагуе на гэтыя ЭКЮ.
Вы робіце вобис

maxgen
Хлопцы, каб рэдагаваць мод на edc16, не зрабіў вылічэнняў, не дапамагае..
Калі карыстальнік не з файла крычы, не бачыць ВР і не вызначае прырашчэння, на што спасылаюцца (вось z), можа панізіць або павысіць на, блядзь, што заўгодна, але ніколі не зразумее, што ён робіць у адносінах, што..
Maxgen калі ты мне давяраеш, зрабі гэты чортаў крок, як сказаў вышэй, забудзься авансаў і тэрміны, і месца тое, што мае сэнс.
У першую чаргу Вызначыце, IQ таго, колькі вы хочаце атрымаць, і ты робіш усё астатняе. Калі ты працягнеш балбатаць змены ў гэтую карту, не будзе нічога, на самай справе, што можа быць.. Вучыцца.. і г. Д. Ўжо што-тое, але зусім крыху.. Зрабі табліцу ў excel, капіраванне карт, устаўка новых радкоў у табліцы і шкалы ВР.
Калі ты прымаеш гэта добры савет.. Тады, вядома, ты ****** сама абярэ шлях, але гэта ўжо жарт не рэагуе на гэтыя ЭКЮ.
Вы робіце вобис

Прывітанне, у мяне не было часу, каб прысвяціць сябе Карту. Тое, што я хацеў бы спытаць, для таго, каб пачаць з нуля, і я спадзяюся, што я не прашу шмат чаго, калі я выкладу Карту базы, дзе я устаноўлены, зменены, толькі карта IQ па логіцы правільна, а потым буду з гэтай адпраўной кропкі, каб змяніць яго, адпаведна, усё астатняе.дзякуй

tranky
Калі не навучышся чытаць зыходны файл, вы растлумачыце мне, што ты разумееш, на зменены файл?
Вы павінны прачытаць IQ, бар, мм3, суадносіны нм на IQ, афр...
Ты шлях, перш чым трапіць да ВР..
Вывучае chebsu гэтыя ЭБУ есць інфармацыя ў лішку на форуме, асабліва на 147, 159 і падобныя..

maxgen
Калі не навучышся чытаць зыходны файл, вы растлумачыце мне, што ты разумееш, на зменены файл?
Вы павінны прачытаць IQ, бар, мм3, суадносіны нм на IQ, афр...
Ты шлях, перш чым трапіць да ВР..
Вывучае chebsu гэтыя ЭБУ есць інфармацыя ў лішку на форуме, асабліва на 147, 159 і падобныя..

Я прасіў толькі, Каб убачыць карту iq зменены, і з іх вывучэння аб тым, як наладзіць ўсе.. я Не думаю, што яны прасілі нічога выбітнага. Гэта ўсяго толькі ветласцю, што я прашу.

dragusdrake
Прывітанне, у мяне не было часу, каб прысвяціць сябе Карту. Тое, што я хацеў бы спытаць, для таго, каб пачаць з нуля, і я спадзяюся, што я не прашу шмат чаго, калі я выкладу Карту базы, дзе я устаноўлены, зменены, толькі карта IQ па логіцы правільна, а потым буду з гэтай адпраўной кропкі, каб змяніць яго, адпаведна, усё астатняе.дзякуй

тое, што вы пытаецеся, мяркуе, зрабіць па ўсёй карце, гэта не тое, што вы можаце зрабіць толькі адну рэч...карты звязаны ўсе колькі
гэта не тое, што прысутнічае толькі адна карта IQ, ёсць нават абмежаванні, і на 50% ад працы, практычна, адказ tranky гэта быў завуаляваны адказ, каб сказаць "не можа мець пераказваюць"

не прыняць яго, гэта складана, як гаворка, ужо думае, што ў кожнага розныя лагічныя для таго, каб зрабіць карту, то раю вывучыць для таго, каб мець сваю логіку, калі гэта твая мэта, таму што калі вы "ўжо зрабіў" ўсё роўна не зразумееш, калі не біцца галавой ад цябе

maxgen
тое, што вы пытаецеся, мяркуе, зрабіць па ўсёй карце, гэта не тое, што вы можаце зрабіць толькі адну рэч...карты звязаны ўсе колькі
гэта не тое, што прысутнічае толькі адна карта IQ, ёсць нават абмежаванні, і на 50% ад працы, практычна, адказ tranky гэта быў завуаляваны адказ, каб сказаць "не можа мець пераказваюць"

не прыняць яго, гэта складана, як гаворка, ужо думае, што ў кожнага розныя лагічныя для таго, каб зрабіць карту, то раю вывучыць для таго, каб мець сваю логіку, калі гэта твая мэта, таму што калі вы "ўжо зрабіў" ўсё роўна не зразумееш, калі не біцца галавой ад цябе

Я выдатна разумею, але я на самой справе меў на ўвазе толькі Карту iq і адтуль рабіць усё астатняе... я Не прашу 50% ад карціравання вядома яшчэ і ад Карты ёсць толькі адно змяненне ў якасці адпраўной кропкі я не думаю, што каша гатовая менавіта таму, што, калі вы не вывучаюць не атрымаецца змяніць з логікай усё астатняе.

Дарэчы, я выклаў Карту ад складальнікаў, якія я заплаціў, і мне не важна, што іншыя могуць скапіяваць. Тады я пытаюся Карце адпраўлення і вы кажаце мне, што я хачу, каб каша гатовая? Ад... дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму,... мой, вядома, не тон, спрачацца на самай справе.

dragusdrake
Я выдатна разумею, але я на самой справе меў на ўвазе толькі Карту iq і адтуль рабіць усё астатняе... я Не прашу 50% ад карціравання вядома яшчэ і ад Карты ёсць толькі адно змяненне ў якасці адпраўной кропкі я не думаю, што каша гатовая менавіта таму, што, калі вы не вывучаюць не атрымаецца змяніць з логікай усё астатняе.

Дарэчы, я выклаў Карту ад складальнікаў, якія я заплаціў, і мне не важна, што іншыя могуць скапіяваць. Тады я пытаюся Карце адпраўлення і вы кажаце мне, што я хачу, каб каша гатовая? Ад... дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму,... мой, вядома, не тон, спрачацца на самай справе.

для таго, каб дапамагчы належным чынам на карту IQ карта патрабуе амаль скончылася. Існуе не адна карта IQ, ёсць трохі

і ўсё роўна я не магу дапамагчы вам цяпер, чаму я не магу спампаваць файл

maxgen
прывітанне, хлопцы...я імкнуся даведацца ўсе больш і больш...
пытанне...я прачытаў, што прыводзіць да нуля гэтыя 4 карты імкнецца менш турбіна, калі вы вядзеце машыну з педаллю пастаянна...напрыклад, на аўтамагістралі.
на практыцы ціск застаецца нізкім напругай, чым менавіта турбіна.Гэта праўда?

dragusdrake
я не магу паглядзець ўкладанне, але я думаю, ты маеш да картах кіравання vgt і адказу няма па шэрагу прычын:
1) у чым сэнс скінуць іх, каб заклікаць менш турбіна?тое, што носіць турбіна зоны практыкаванні з яго дыяпазону
2) у чым сэнс скінуць, калі так лёгка зачыніць кіраванне зменнай і, верагодна, не з'явіцца больш!
3) нават калі гэта спрацуе, вашыя развагі, у чым сэнс скінуць, каб дасягнуць парытэту з IQ больш нізкім ціскам, а затым набраў вагу паліўнай і спажываў больш?

прычына, на яго і дайце мне ведаць,

maxgen
я не магу паглядзець ўкладанне, але я думаю, ты маеш да картах кіравання vgt і адказу няма па шэрагу прычын:
1) у чым сэнс скінуць іх, каб заклікаць менш турбіна?тое, што носіць турбіна зоны практыкаванні з яго дыяпазону
2) у чым сэнс скінуць, калі так лёгка зачыніць кіраванне зменнай і, верагодна, не з'явіцца больш!
3) нават калі гэта спрацуе, вашыя развагі, у чым сэнс скінуць, каб дасягнуць парытэту з IQ больш нізкім ціскам, а затым набраў вагу паліўнай і спажываў больш?

прычына, на яго і дайце мне ведаць,

Не ведаю, калі карты vgt. Тых, хто мне яго прапанавалі, ён сказаў, што ёсць змены магутнасці і расходу паліва. Паніжае ціск турбо, толькі пры вас увесь час, але як толькі націснула на газ ціск павялічваецца, як паказана на карце

Errecinque
Не ведаю, калі карты vgt. Тых, хто мне яго прапанавалі, ён сказаў, што ёсць змены магутнасці і расходу паліва. Паніжае ціск турбо, толькі пры вас увесь час, але як толькі націснула на газ ціск павялічваецца, як паказана на карце

карты скіду з восі iq мм3, якія тычацца парог спрацоўвання пры пераходзе ад нармальных да рэгенерацыі. не думаю, што трэба чапаць. На самай справе, было б цікава паставіць у нуль, на аўтамабіль, з яшчэ dpf, каб убачыць, што адбываецца, таму што на гэтай defappata я думаю, калі ён адключаны.

maxgen
А чатыры карты, пачынаючы з адраса 1E3198

maxgen
карты скіду з восі iq мм3, якія тычацца парог спрацоўвання пры пераходзе ад нармальных да рэгенерацыі. не думаю, што трэба чапаць. На самай справе, было б цікава паставіць у нуль, на аўтамабіль, з яшчэ dpf, каб убачыць, што адбываецца, таму што на гэтай defappata я думаю, калі ён адключаны.

Я зрабіла тэст... Да 130 км/ч стрэлка турба пастаянна на 1/1.2 бар. Цяпер заўсёды ў 130км/ч ўпала да 0.6/0.8 бар. Так што працуе рэдагаваць гэтыя карты, нягледзячы на машыну, ўжо defappata?

Errecinque
Я зрабіла тэст... Да 130 км/ч стрэлка турба пастаянна на 1/1.2 бар. Цяпер заўсёды ў 130км/ч ўпала да 0.6/0.8 бар. Так што працуе рэдагаваць гэтыя карты, нягледзячы на машыну, ўжо defappata?

Гэта цікавая рэч, але вы павінны быць упэўненыя, каб зрабіць гэты тэст і той жа ўчастак дарогі з тым жа нахілам і той жа прапорцыі педалі....калі няма-гэта імгненне ўхваліць значэння. А яшчэ лепш запісаць лог з модамі і без модов (зразумела, толькі тыя карты павінны быць розныя, а астатняе ўсё роўна)

maxgen
Гэта цікавая рэч, але вы павінны быць упэўненыя, каб зрабіць гэты тэст і той жа ўчастак дарогі з тым жа нахілам і той жа прапорцыі педалі....калі няма-гэта імгненне ўхваліць значэння. А яшчэ лепш запісаць лог з модамі і без модов (зразумела, толькі тыя карты павінны быць розныя, а астатняе ўсё роўна)
Ды так, я змяніў толькі чатыры карты... астатняе ўсё роўна. Той факт, запісаць у часопіс не здольны... У мяжы, калі хто-то прапануе зрабіць тэст бы што заўгодна для ўсіх

maxgen
Акрамя таго, я думаю, што калі гэта змяненне на самай справе эфектыўны, ЕН зніжае стрэс для турбіны, а расход паліва, дакладна?

switing63
Акрамя таго, я думаю, што калі гэта змяненне на самай справе эфектыўны, ЕН зніжае стрэс для турбіны, а расход паліва, дакладна?

На стрэс турбіны не ведаю адказу, на расход паліва я б сказаў, зусім няма. Мець 0,6/0,8 ціску турба або 1/1,2 азначае толькі тое, што трапляе менш паветра ў цыліндры, але колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца, калі не будзе зменены (у іншых картах) застаецца ранейшым і, адпаведна, спажыванне вынік той жа. Проста AFR атрымліваецца больш "багаты".

maxgen
я мог бы праверыць некалькі разоў, і на самай справе прыводзіць да нуля тыя чатыры карты ціску турба апускаецца, калі вы падарожнічаеце з педаллю пастаянна. Я думаю, што яму будзе толькі добра.
цяпер я хацеў бы спытаць вас яшчэ сёе-тое...карту, якая прыкладаецца ў гэтым, як і пакладзена ў ****llo turbo? у сэнсе.. - гэта празмерна для турба або так ціха?Мяне не хвалюе астатняе, мне трэба ведаць толькі гэта, каб зразумець, калі гэта адбылося, паменшыце значэнне.
Я пытаюся, таму што свіст турбіны павялічылася нязначна і не хачу прычыняць шкоды. Машына а мае 214000km .
дзякуй
карту ў гэта ў пачатку паста

maxgen
Я чакаю навін. Дзякуй