Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Ціску turbo fiat 500.

lui93
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас сутыкаўся калі-небудзь з гэтай праблемай, fiat 500 1.3 mjt 75 конскіх сіл.
загадзя дзякуй, ps машына з dpf і egr off, больш адносны прырост.

маланка
Добры дзень, растлумачце, трохі дэфект, што скардзіцца на памылкі ў эбу,

the shiston
у дыягностыцы што код памылкі выходзяць??

lui93
у дыягностыцы порт ціску турба

lui93
Код памылка p0237, што гэта можа быць турбіна, якая сыходзіць?

маланка
пракоціцеся з дыягназам і манометр ціску турба, глядзіце, калі ёсць ціск, асабліва, паглядзець, ці працуе датчык ціску,правер зменнай геаметрыяй, і калі ёсць якія-небудзь трубы ціску трэснула.бачыш, нават калі і застаецца адкрытым, клапан egr

cinqueturbo
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас сутыкаўся калі-небудзь з гэтай праблемай, fiat 500 1.3 mjt 75 конскіх сіл.
загадзя дзякуй, ps машына з dpf і egr off, больш адносны прырост.

Скажы мне, і 6F3 або 8??
Можа быць, пошты, таксама файлы, якія мы адчуваем разам, калі ёсць памылкі неабходна выправіць..

lui93
добра, хлопцы, дзякуй, заўтра раніцай на месцы ўсё ..
вы вельмі добрыя
і 6f3
клапан egr зачынены труб ок..
я думаю, што геаметрыя, што збіраецца сыходзіць

msport (exil77grande)
добра, хлопцы, дзякуй, заўтра раніцай на месцы ўсё ..
вы вельмі добрыя
і 6f3
клапан egr зачынены труб ок..
я думаю, што геаметрыя, што збіраецца сыходзіць

перайсці да датчыка ціску, а затым зноў прыступіць меры.

the shiston
******** ён кажа мне, што або датчык або турбіна ж

msport (exil77grande)
******** ён кажа мне, што або датчык або турбіна ж

менавіта таму дзейнічайце, як прапанаваў.

lui93
датчык ў парадку!!
так што я б сказаў турбіна.
калі мяняць толькі вентылятар, а ўсе турба ?

giuseppe89
Спачатку правярае, калі мац, vgt, цячэ добра, альбо нічога...у дадзеным выпадку дэмантаж ўсёй турбіны і правер геаметрыю,калі гэта толькі засмечаных чыстай, каб добра або змазкі, да тых часоў свабодна слізгаць.

lui93
Дзякуй, іосіф, вы вельмі добрыя, сёння ўвечары я паспрабую зрабіць так.
сёння ўвечары выкладу яшчэ, зменены файл

pippo65
Спачатку правярае, калі мац, vgt, цячэ добра, альбо нічога...у дадзеным выпадку дэмантаж ўсёй турбіны і правер геаметрыю,калі гэта толькі засмечаных чыстай, каб добра або змазкі, да тых часоў свабодна слізгаць.

Добры дзень, Іосіф,але 500 75 л. с. мае турба змянянай геаметрыяй?
я думаў, што няма.

the shiston
Гэта лёгка ўбачыць, калі гэта зменная ці не. Адкрый капот і глядзі вышэй турбіны, калі мае перепускной клапан, калі ён з'яўляецца зменнай

carfree

Будзе я датчык або вав westagate

lui93
на 75 няма, 95 і мае змяняную геаметрыю, калі я не памыляюся.

the shiston
Нават у 90 л. с. на 100%

lui93
пацвярджаю, the shiston я зрабіў гэта сёння днём

riox80
90 і 95 я з змянянай геаметрыяй...да 70 мае перепускной ціску...у той час як 75 мае перепускного клапана, прыводнага ў дзеянне сэнсарамі!

Я думаю, што праблема ў карце...датчык абсалютнага выяўляе больш ціску, чым звычайна і гарыць..

Затым вы павінны паказаць, калі праблема даецца пасля адлюстравання або да....нам трэба больш інфармацыі... калі турбуе трохі пад кайфам, як вы разумееце...гэта ж зручна гэта...я маю на ўвазе рухавікі лёгкія...

lui93
хлопцы, у рэшце рэшт, гэта была турбіна, замена, і машына цяпер не пасвішчаш, і вас я мову

lui93
на самай справе я таксама замяніў карту, пераключэнні назад у крычы, але праблема пасля тота вярнуцца

riox80
Be....не, ты сказаў, што свістаў.

lui93
вы на самай справе вы маеце рацыю.
але гэта быў не свісток, празмерна.

lui93
а заўтра я хацеў бы размяшчаць файлы, калі вы дасце мне ваш водгук аб тым, я быў бы вельмі рады

Khendal
Цікава, з чым ты чытаў/пісаў ? Што ёсць у іх і машына?

lui93
пры чым тут гэта??
а пісаць з Mpps 2010 год!