КПК

Перегляд Повної Версії : Подушка Безпеки Fiat Panda

jwilson
18-10-2012, 18:50
Добрий вечір всім, у мене проблема з цим блок управління подушками безпеки, "TRW 51704467 - Fiat Panda", програмне забезпечення, в моєму розпорядженні не ? є.
Хтось пу? люб'язно мені допомогти?
Заздалегідь спасибі

PS. Прошу вибачення, якщо не дуже є на форумі, але останнім часом я надто зайнятий.
Я управління трьома видами діяльності? різні і часто не знаю, як dividermi, я сподіваюся, що зможу знайти
співробітників, щоб струсити з себе р? роботи.

frantik3
18-10-2012, 19:10
що робота це я, амі, які в пошуках

jwilson
19-10-2012, 10:44
що робота це я, амі, які в пошуках

1) графічний дизайн/програмування/мультимедіа
2) Консультації теплопровідності рами x serramentisti
3) Майстерня autoriparatore з туалетом склад запасних частин
4) Продаж тюнінгу і запчастин в інтернеті ("жабник " ремонтників)

Я не знаю, що і де шукають друзів, я думаю, це трохи важко співпрацювати, так як я в протилежній стороні Італії, ніж до вашої позиції.
У будь-якому випадку перепродажу запчастин онлайн ? грі дуже мало, і все ще знаходяться в стадії запису різних продуктів, які я роблю щодня ? планується партнерська будь-яких посередників, до яких розпізнається provviggione з продажів, зроблених через останні.
Для інших я не знаю, що вам сказати.

бий бий ;-)

tezzero
19-10-2012, 22:29
Ви хочете завантажити програмне забезпечення??

giarras
19-10-2012, 22:34
Добрий вечір всім, у мене проблема з цим блок управління подушками безпеки, "TRW 51704467 - Fiat Panda", програмне забезпечення, в моєму розпорядженні не ? є.
Хтось пу? люб'язно мені допомогти?
Заздалегідь спасибі

PS. Прошу вибачення, якщо не дуже є на форумі, але останнім часом я надто зайнятий.
Я управління трьома видами діяльності? різні і часто не знаю, як dividermi, я сподіваюся, що зможу знайти
співробітників, щоб струсити з себе р? роботи.

але те, що вам потрібно точно?

jwilson
20-10-2012, 08:12
Я повинен скинути....

giarras
20-10-2012, 13:10
Я повинен скинути....

купити в форумах elm, що це добре, факти рекомендувати x адаптерів.

trabelsi88
10-12-2012, 16:19
the file cleared 100%1992