Прагляд Поўнай Версіі : Падушка Бяспекі Fiat Panda
Добры вечар усім, у мяне праблема з гэтым блок кіравання падушкамі бяспекі, "TRW 51704467 - Fiat Panda", у праграмнае забеспячэнне, у маім распараджэнні не ? маецца.
Хто-то пу? ласкава мне дапамагчы?
Загадзя дзякуй
PS. Прашу прабачэння, калі не вельмі прысутнічае на форуме, але ў апошні час я занадта заняты.
Я кіравання трыма відамі дзейнасці? розныя і часта не ведаю, як dividermi, я спадзяюся, што змагу знайсці
супрацоўнікаў, каб стрэсці з сябе р? работы.
frantik3
18-10-2012, 19:10
што праца гэта я, амі, якія ў пошуках
што праца гэта я, амі, якія ў пошуках
1) графічны дызайн/programming/multimedia
2) Кансультацыі цеплаправоднасці рамы x serramentisti
3) Майстэрня autoriparatore з туалетам склад запасных частак
4) Продаж цюнінгу і запчастак у інтэрнэце ("лягушатнік " рамонтнікаў)
Я не ведаю, што і дзе шукаюць сяброў, я думаю, гэта трохі цяжка супрацоўнічаць, так як я ў супрацьлеглым баку Італіі, чым да вашай пазіцыі.
У любым выпадку перапродажу запчастак онлайн ? гульні вельмі мала, і ўсе яшчэ знаходзяцца ў стадыі запісу розных прадуктаў, якія я раблю штодня ? плануецца партнерская якіх-небудзь пасрэднікаў, да якіх распазнаецца provviggione з продажаў, зробленых праз апошнія.
Для астатніх я не ведаю, што вам сказаць.
бі бі ;-)
Вы хочаце спампаваць праграмнае забеспячэнне??
Добры вечар усім, у мяне праблема з гэтым блок кіравання падушкамі бяспекі, "TRW 51704467 - Fiat Panda", у праграмнае забеспячэнне, у маім распараджэнні не ? маецца.
Хто-то пу? ласкава мне дапамагчы?
Загадзя дзякуй
PS. Прашу прабачэння, калі не вельмі прысутнічае на форуме, але ў апошні час я занадта заняты.
Я кіравання трыма відамі дзейнасці? розныя і часта не ведаю, як dividermi, я спадзяюся, што змагу знайсці
супрацоўнікаў, каб стрэсці з сябе р? работы.
але тое, што вам трэба дакладна?
Я павінен скінуць....
купіць у форумах elm, што гэта добра, факты рэкамендаваць x адаптараў.
trabelsi88
10-12-2012, 16:19
the file cleared 100%1992