як і обіцяв, якщо я щось забув, або я неправильно щось, відправимо і riallegate...
як і обіцяв, якщо я щось забув, або я неправильно щось, відправимо і riallegate...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-12-2013 до 19:56
хлопці.... і тоді з'? навіть ті, хто каже"чому мені ніхто не допомагає"..... Якщо ви не дізнаєтеся про те, qyesto форумі ви мені скажіть, де ви вчитеся!!!
Ecuboost є, спасибі за ваш труд, щоб повернути все у файл txt + дійсно пов'язано
Великий Ecuboost!![]()
А тепер я наведу nua питання красиво і добре.
Обмежувач оборотів, де вона?
Те, що обмежує, що c'? у 75 л. с., до вприскування parzializzata. Але обмежує боку, якщо б я хотів піти за 5300, не піднімається. C'? потім ще qulche....Хтось знає щось?
Ок, якщо ти скажеш мені більше? або менше, що zon знаходиться у файлі, ми намагаємося зрозуміти щось разом...![]()
Щоб змінити обмежувач, що-джерело ? встановлений в 5500 оборотів і збільшення оборотів холостого ходу дійте наступним чином:
Для переміщення обмежувача:
Шукати в ESA рядок 157C 02EE пошук restituir? два результату, біт, який нас цікавить ? 157C
що в десятковій системі має значення 5500 об.
Для переміщення оборотів холостого ходу:
Шукати в ESA рядок 157C 02EE пошук restituir? два результату, біт, який нас цікавить ? 02EE
що в десятковій системі має значення 750 об
157c = AFM1:максимальний Поріг обертів двигуна (cond.активації)
02EE = AFM1:мінімальний Поріг обертів двигуна (cond.активації)
Увага! біт зміни в пари, а потім по два обмежувача двох обертів холостого ходу
обмежувач giri.jpg
Терпіння і чеснота сильних..
Ок, але тоді xk? тепер змушує мене зупинити в 5300rpm? Я перевірив мій файл, виявляється, встановлена в 5500, але не розумію
Можете обмежувач giri.jpg
Ось мій екран по відношенню до обмежувача
ми не надходження палива, то... за педаль і обмежувачі крутного моменту-до 5500, і ми благополучно dovreti
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Umh, ви маєте на увазі, змінивши останній раз крива 2 драйвер, хочу додати ще один пункт?
І те ж саме на обмежувачі крутного моменту?