Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 64
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525

Думку карта та інформація про адреси Seat leon EDC15

Привіт, хлопці, оскільки я повинен видалити те, відстій карту, яку я знайшов на тачки я б хотів спробувати зробити це сам...я приймаю будь-яку критику я нижче міркування з мм3... не, я торкнувся карти), карту педаль, чому? від драйвера хотів зрозуміти, qlcs в пі?...

і тоді я буду менше у фо на ці адреси..

0773CE?
    04CEAA?
    04D0FA обмежувачі крутного моменту для руху? я не порушені, чому? не вимагаю-й? у 85mm3 х зараз
    04D354?
    04D46C І НАСТУПНИЙ...?
    04E29A ін'єкції ? здається, форма rail на common rail..може бути тиск насоса тут?
    056142??
    0567a0 карту техніки 04E29A...
    0573CE??
    05B4E4?? ЯК НІКОЛИ ТАК ДОВГО?

Як вже сказав, приймаю будь-яку критику і рада, я зможу свою карту, достатньо наполегливі спасибі тим, хто мене seguir?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 29-08-2013 11:58
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    допоможе, так...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Спасибі 1000 dar гранично..змін, що тобі здається? я kpt дещо?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я дав подивитися...
    1? що я намагався налаштувати машину, щоб 85mm3 або 85 мг? я думаю, що я його зробив у мм3, як він говорив, навіть волхвів на стару карту ke я знайшов на car, де ви вимагали 108mm3 але в цьому файлі я кажу про мг...які б перетворення мм3 в мг? ...обмежувачі ccoppia, я зробив їх в команди, щоб спробувати дістатися до обмежувача і вирізати дизельного палива 5200 і відчувати, типу постріли aarivando в обмежувач... ke є похідними від насильства, в якому двигун приходить до нас на скільки я розумію...що стосується illimitatore диму я знаю, що я повинен його збільшити, щоб не обмежувати gasolo але тут ми використовуємо winols і в ecm я не зрозумів, як редагувати в табличній... duration мені потрібно побачити їх в 2d...Дякую

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    що ж стосується картки педаль бачили, що досі я використовував драйвер, по мені, від значень, які мені про помінялися місцями можна підтвердити?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    70 відвідувань..я не заслужила допомогу ???

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ресторан у готелі-мені потрібно знати, тільки якщо вони мм3 або мг? ви можете сказати мені, якщо немає-почати з 0 і вихід логіки зробити tt команд і do приросту у відсотках

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Тоді я почав з нуля і dho зробив цей мод, який перевищує той же 70 мм3 або мг не l я ще не зрозумів, на vag...хоча діагноз мені дар? значення 70, маючи встановлений обмежувач 75...як iniettero на той момент-70 км, каже діагностики і більше км я поставив собі?... у всякому разі, я доторкнувся до карти, ін'єкції, основні ті педалі обмежувачі крутного моменту з турбонаддувом і обмежувач з драйверів більше, я торкнувся alttre 2 карти з драйвера, що я думаю, завжди уприскування-я дав їм 10 х фіксований відсоток... і inoltreho намагався зробити launch controll, що я знайшов в інтернеті...я приймаю все, дайте мені руку, pleaseee!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    Для розрахунку duration в PDE не ? важко.У duration, мають перший breakpoint відноситься до мг, а другий належить до оборотів..Просто... duration в постійних обертів x варіювати кількість? значення табличних вони йдуть вертикально, так що якщо ви хочете досягти сфери 70mg, змінити останні breakpoint, то в 55 і 60 з значення 60 і 70, а потім у відповідні таблиці 60 мг передостанній рядок у цьому випадку скопіюйте всі значення 100% і в полях по горизонталі 100%, бачачи відмінності в передостанній поле, значення лічильника li помножити на x2.Повернути карту обмежувачі диму, не ? те, що ecm називається тиском parzializzato. Контрольні точки пов'язані з MAF, ви можете отримати їх, починаючи з вартістю 4500 приблизно, так як якщо закрити egr MAF дивитеся? більш високу швидкість потоку повітря до мінімуму.
    Значення повинні бути, якщо я не помиляюся, 13 частин від 4500 до' останнє поле зі значенням близько 12000, що відповідає 1200 мг vag x maf. Якщо прикладіть A/F 17 про max навантаження, ок.
    Я використовую a/f на низьких навантаженнях 18:1 до max = 17:1. Обмежувачі крутного моменту, звичайно, потрібно адаптуватися. Геометрія, мінлива, не тримайте її стільки, закритий чому? вам збільшення піку і збільшення витрати палива. Карту на педалі ви можете залишити його орієнтації в тій частині, яка у вас є на 100% значення 7000, а в рядках нижче залежності (збільшення значення) - до 7000.... Сподіваюся, вам це корисно...Не дочекаєшся, карту безкоштовно, не було б справедливо..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Не хочу карту безкоштовно...inanxitutto спасибі за участь і допомогу..я тільки що закінчив спробувати карту котить добре від 2500 до 5300, але ми можемо зробити краще?? Обмежувач диму, то і цю карту ke я торкнувся драйвер, що я сказав, що, здавалося, ін'єкції?? Launch control не працює не могли б ви сказати мені, де я помилився??останнє питання я просив переробити карту диму, але обмежує мене в quessta mod не існує прибуття до 75?? Ще раз спасибі

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •