-
Чет я перейду на мою ситуацію, то я встановив на новий precolletore всмоктування з усіма swirl, чому? на моєму 3 були зламані, я зібрав всі зі старої системи egr машина на низьких ходив краще? у seghettamento не ви ? зняв
allrora оскільки я взяв valovola egr pierburg спочатку я встановив також, що вгадайте, що машина йде ще гірше
не добре реагує навіть на малих обертах тепер, то hopreso МНС я побіг doagnosi і я бачив чола клапана egr до мінімуму ? відкритий на 38% я вас питаю ? normlale? щось подібне?
нагадаємо, що вказую вам, що я зробив у macchian досі:
замінити precollettore всмоктування
замінений клапан egr
я також спробував інший датчик витрати повітря, що у мене (діагноз dibimetro мені показує значення майже рівні між повітря вимірюється і об'єктив)
замінив датчик температури води двигуна
замінив датчик тиску наддуву (на впускному колекторі) - (цей датчик показує мені справи? більше тиск-цієї мети я не перевірив зі старим, завтра роблю)
у вас є пропозиції з приводу?
Дякую
-
одна річ, я забув, у мене турбо, що свистить трохи, і, коли я прискорюю хід і decelero іноді я чую шум, металеві гальмування, ще інжектор коригує трохи більше? порівняно з іншими, але дуже швидко, єдине, як я можу перевірити датчик в магістралі високого тиску, якщо він працює, а завтра я роблю screen діагноз
зовнішній вигляд якийсь рада
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
не хотілося б мені, бабо, навколо і шум металевий,але для curiosit?,після всіх рад зняти лопатки і досвід втратив, бабка, chiss? де, що ж вас привело назад в колектор з усіма лопатки, і ризикувати знову??
-
ви хочете сказати, що, може бути, одна бабця впала в турбо? щоб тримати автомобіль в оригіналі
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
Але що ми знаємо в originalit?.......візьми лопатки в колектор старий і кріплення,
-
Це ? моє поточне положення в діагностиці тиск наддуву вимірюється ? відрізняється від мети, що вимірюється від датчика який стоїть на впускному колекторі?
2013-05-18_105348.jpg
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
я б не хотів, що б вона залишилася відкритою, і перепускного клапана або, що є у всякому разі деякі prblema до крильчатки
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
якщо ви чуєте шум металеві просто приймає кіл марш ? впевнений, turbo!!є тільки минуле, повірте!!
-
тобі, що дефект був машина точно? seghettava на поступове прискорення і поштовх від 2800rpm ненормальна? чому? ці я знаю, симптоми моєї машини, якщо ви подивитеся кілька постів назад, ви побачите компоненти, які я змінив, і ви говорите-й? діагноз не змушує мене робити сьогодні я побачив, що не змушує мене робити реалізації регулятора тиску дизельного палива (що має бути те, що йде на насос дизельного палива), але цей шматок я замінив минулого тижня 
mih mah?
привіт і Ласкаво просимо
-
Хлопці, я на моїй 147 оповиті я відчуваю, що, як мінімум, на двигун подає нерегулярно. на практиці коливається 50 -80 обертів.. але не завжди робить це, і робить це, як на гарячий двигун, що холодний! змінено регулятор дизель насос, а також датчик rail, форсунки ок. probabli, що вони swirl? очевидно, не ? permante дефект. оповиті такою f? і оповиті немає! звичайно, я відчуваю, що це-яких відхилень? як мінімум! спасибі всім
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму