-
толькі мяне не здарыцца, я пакажу вам дзве фатаграфіі, каб паказаць вам см раблю
-
але пасля выдалення day дросельнай засланкі машыны ўнізе не хапае крутоўнага моманту, што вы робіце? ен кладзе руку на карту, каб павялічыць разрыў ўніз?
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
па праўдзе сказаць ? cos? нязначнай розніцай, што вы можаце пакінуць таксама cos
-
шчыра кажучы, мяне часам здараецца, калі я спрабую гэтыя машыны з матылькамі з cioco вы адчуваеце няздольнасць пары ўніз, менавіта паміж 1200e 2500 абаротаў у хвіліну, каб гэта было цікава, калі ен кампенсуе пасля выдалення фізічна з адлюстраваннем на гэтых абарачэннях
-
калі ? ужо супастаўляецца не адчуваеш нічога
-
А....на 1.9 ІМХО ? pi? пытанне бяспекі рухавіка, скажам, каб не мець "mine vaganti"....на 2.4 f? менавіта добра, а не!
-
калі ж выдаліць у эбу і застаюцца на калектар, што адбываецца?
-
аднак, не могуць адарвацца і зрабіць, даюць той жа, што і ў рухавік...
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
прабачце,мы ведаем, што abbassanso крывыя лапаткі адкрываюцца цалкам, таму я думаў,
калі я магу выдаліць і ўстаю крывыя максімальнага значэння павінны заставацца зачыненымі,а затым электрарухавік не павінен быў спрацаваць...няма?
цяпер лапаткі я іх яшчэ не ўстаноўлены, і ў мяне няма магчымасці паспрабаваць, але маяк " - гэта спроба
-
Прашу прабачэння за невуцтва, але што рызык вы можаце сутыкнуцца, адключаючы swirl з карты ?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума