Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 64
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525

Думку карта і інфармацыя аб адрасах Seat leon EDC15

Прывітанне, хлопцы, паколькі я павінен выдаліць тое, адстой карту, якую я знайшоў на тачкі я б хацеў паспрабаваць зрабіць гэта сам...я прымаю любую крытыку я ніжэй развагі з мм3... не, я дакрануўся да карты), карту педаль, чаму? ад драйвера хацеў зразумець, qlcs у пі?...

і тады я буду менш у фо на гэтыя адрасы..

0773CE?
    04CEAA?
    04D0FA абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху? я не закрануты, чаму? не патрабую-й? у 85mm3 х цяпер
    04D354?
    04D46C І НАСТУПНЫ...?
    04E29A ін'екцыі ? здаецца, форма rail на common rail..можа быць ціск помпы тут?
    056142??
    0567a0 карту тэхнікі 04E29A...
    0573CE??
    05B4E4?? ЯК НІКОЛІ І ТАК ДОЎГА?

Як ужо сказаў, прымаю любую крытыку і савет, я змагу сваю карту, дастаткова упартыя дзякуй тым, хто мяне seguir?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-08-2013 да 11:58
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    дапаможа, так...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Дзякуй 1000 dar un okkiata.delle змены, што табе здаецца? я kpt сее-што?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    я даў паглядзець...
    1? што я спрабаваў адрэгуляваць машыну, каб 85mm3 або 85 мг? я думаю, што я яго зрабіў у мм3, як ен казаў, нават вешчуноў на старую карту ke я знайшоў на car, дзе вы патрабавалі 108mm3 але ў гэтым файле я кажу пра мг...якія б пераўтварэнні мм3 у мг? ...абмежавальнікі ccoppia, я зрабіў іх у каманды, каб паспрабаваць дабрацца да абмежавальніка і выразаць дызельнага паліва 5200 і адчуваць, тыпу стрэлы aarivando ў абмежавальнік... ke з'яўляюцца вытворнымі ад гвалту, у якім рухавік прыходзіць да нас на колькі я разумею...што тычыцца illimitatore дыму я ведаю, што я павінен яго павялічыць, каб не абмяжоўваць gasolo але тут мы выкарыстоўваем winols і ў ecm я не зразумеў, як рэдагаваць у таблічнай... duration мне трэба ўбачыць іх у 2d...Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    што ж тычыцца карты педаль бачылі, што да гэтага часу я выкарыстаў драйвер, па мне, ад значэнняў, якія мне пра памяняліся месцамі можна пацвердзіць?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    70 наведванняў..я не заслужыла дапамогу ???

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    рэстаран пры гатэлі-мне трэба ведаць, толькі калі яны мм3 або мг? вы можаце сказаць мне, калі няма-пачаць з 0 і выхад логікі зрабіць tt каманд і do прыросту ў працэнтах

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Тады я пачаў з нуля і dho зрабіў гэты мод, які перавышае той жа 70 мм3 або мг l не я яшчэ не зразумеў, на vag...хоць дыягназ мне дар? значэнне 70, маючы усталяваны абмежавальнік у 75...як iniettero на той момант-70 км, кажа дыягностыкі і больш км я паставіў сабе?... ва ўсякім выпадку, я дакрануўся да карты, ін'екцыі, асноўныя тыя педалі абмежавальнікі крутоўнага моманту з турбонаддувом і абмежавальнік з драйвераў больш, я закрануў alttre 2 карты з драйвера, што я думаю, заўседы ўпырску-я даў ім 10 х фіксаваны працэнт... і inoltreho спрабаваў зрабіць launch controll, што я знайшоў у інтэрнэце...я прымаю ўсе, дайце мне руку, pleaseee!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    Для разліку duration у PDE не ? цяжка.У duration, маюць першы: breakpoint ставіцца да мг, а другі ставіцца да абаротаў..Проста... duration у пастаянных абаротаў x вар'іраваць колькасць? значэння таблічных яны ідуць вертыкальна, так што калі вы хочаце дасягнуць сферы 70mg, змяніць апошнія: breakpoint, то ў 55 і 60 з значэння 60 і 70, а затым у адпаведныя табліцы 60 мг перадапошняя радок у гэтым выпадку скапіруйце усе значэння 100% і ў палях па гарызанталі 100%, бачачы адрозненні ў перадапошні поле, значэнні лічыльніка li памножыць на x2.Вярнуць карту абмежавальнікі дыму, не ? тое, што ecm называецца ціскам parzializzato. Кантрольныя кропкі звязаныя з MAF, вы можаце атрымаць іх, пачынаючы з коштам 4500 прыкладна, так як калі зачыніць egr MAF глядзіце? больш высокую хуткасць патоку паветра да мінімуму.
    Значэнні павінны быць, калі я не памыляюся, 13 частак ад 4500 да' апошні поле са значэннем каля 12000, што адпавядае 1200 мг vag x maf. Калі прыкладзеце A/F 17 аб max нагрузка, ок.
    Я выкарыстоўваю a/f на нізкіх нагрузках 18:1 да max = 17:1. Абмежавальнікі крутоўнага моманту, вядома, трэба адаптавацца. Геаметрыя, тэмпература, не трымайце яе столькі, зачынены чаму? вам павелічэнне піка і павелічэнне расходу паліва. Карту на педалі вы можаце пакінуць яго арыентацыі ў той частцы, якая ў вас есць на 100% значэнне 7000, а ў радках ніжэй залежнасці (павелічэнне значэння) - да 7000.... Спадзяюся, вам гэта карысна...Не дачакаешся, карту бясплатна, не было б справядліва..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Не хачу карту бясплатна...inanxitutto дзякуй за ўдзел і дапамогу..я толькі што скончыў паспрабаваць карту коціць добра ад 2500 да 5300, але мы можам зрабіць лепш?? Абмежавальнік дыму, то і гэтую карту ke я дакрануўся з драйвера, што я сказаў, што, здавалася, ін'екцыі?? Launch control не працуе ці не маглі б вы сказаць мне, дзе я памыліўся??апошняе пытанне я прасіў перарабіць карту дыму, але мяне абмяжоўвае ў quessta mod не існуе прыбыцце ў 75?? Яшчэ раз дзякуй

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •