Добрай раніцы
я ў цяперашні час змагаецца з маей audi TT 180 8N 1999 года, і што ? была Swappata ад рухавіка AJQ на рухавік APX
цяпер жа маю вялікія праблемы з ecu .. 180 не мае маштабаванне на датчык выдатку паветра да 80 мм (ад 70мм арыгінальныя)
у той час як экю 225 мне сілуэт у piccata, і я рычаг газу, таму што я малы ціску
датчык MAP на абодвух ecu чытае мне макс 1400mbar ад 2380 радкі .. а манометр у мяне 1.6 пік і 1.2-1.1 пастаяннай
я спрабаваў змяняць 3 датчыка map, у тым ліку 2 225 (адзін новы) і тое, што я на 180 . але ўсе падобныя вынікі, якія адхіляюцца ад 10 да 30 мбар
на ecu 180 ад vag бачыць мяне значэння больш нізкіх коштах на maf на 30% (70 мм супраць 80 мм ) і мае тэндэнцыю таўсцець ў адзіночку, без прычыны пасля 100км я значэння лямбда-адпаведна 7% і 16.8%
а калі я падыходжу экю 225 ? ужо супастаўляецца ў мяне праблемы, што здымкі піка, калі я дабіраюся да 1.6 бар, калі не 1.7, і мне рэжа газ strattonando, як вярнуцца пад 1.4 для via падняцца rpm добра, калі vo газ страляе (верагодна, спыняе ўключэння і страляе на бензін у нумар..
ад vag на рухавік у мяне наступныя памылкі :
рухавік не мантуецца помпа, другасная, бо не ce l я на праводкі, і я гэтыя памылкі :
17841 - Secondary Air Pump Relay (J299): Open Circuit
17840 - Secondary Air Injection Solenoid Valve (N112): Open Circuit
але я не павінна выклікаць вялікія праблемы .. у тэорыі я бачыў шмат каштуюць і прымяняюцца супраціў .. але я не маючы праводку 225 я не раздымы .. я павінен знайсці, які pin-код прылад , калі хто-то мае схему ..
што вы думаеце, першы аналіз?