як змяніць elm327, што f? істэрыкі ў can
для абанемента звяртайцеся ў лічку да admin msport
як змяніць elm327, што f? істэрыкі ў can
для абанемента звяртайцеся ў лічку да admin msport
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-08-2012 ў 09:47
Добры дзень, а ? той жа aregomento, што я б ставіцца да ioo , purtroppocome новы падпісчык, я не мае рацыю для чытання файлаў RAR.
У прыватнасці, я купіў elm 327, але я не магу зразумець, дзе варта ўвесці, каб чытаць idati майго эбу iaw 4wf magneti marelli ,
ласкава, хто я puoindicare ўказанні на якой пін-код centrelina ўстанаўліваюцца кантакты ?
загадзя дзякуй
Fulvio
але ? змяненне праграмнага забеспячэння або абсталявання, каб зрабіць перамычкі на elm ???
Кандэнсатары купіць маюць допуск смі, якія вар'іруюцца ад 5% да 10% , зараз не памятаю, у продажы стандарт прадаў у емістасць? у pf, але можна цалкам паставіць паралельна і адзін на 470 pf з 100 pf.
Апошні раз рэдагавалася скрыначка; 15-11-2012 ў 15:07
Прашу прабачэння nuovamene чаму? сістэма кажа мне, што я не маю правоў для прагляду файла jpg ? я павінен лушчака зарабіць крэдытаў?
дзякуй
Fulvio
прашу яшчэ раз прабачэнне не riusendo адкрыць малюнка, іду ідэя : кантакты 6 і 14 павінны ісці злучаныя паміж сабой і, у сваю чаргу, ill ўсе ідзе, падлучаны да масе праз рэзістар 100 hom і кандэнсатар 560 pf, якія знаходзяцца паралельна адзін з адным, дакладна ?
Апошні раз рэдагавалася скрыначка; 15-11-2012 ў 15:05
Правілы чытаў, дзякуй msportнават калі я лічу, крыху строгім, але, аднак, я яшчэ.
Яны вяртаюцца да правіць ,прабачце, " мой ottusit? дарагі antonioantoniці, а затым indipendetemente або pin 6 pin 14 ідуць кожны, калі месцаў у масы, паставіўшы ў рад, каб кожны з іх resitenza і кандэнсатар у серыі, прабачце, але так робяць выхад can (не маючы acora басейн інтэрфейс rimarrenne падлучаны да кантакту 6 або pin14 ?