Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 90

Абмеркаванне: змяненне elm 327

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735

змяненне elm 327

як змяніць elm327, што f? істэрыкі ў can

для абанемента звяртайцеся ў лічку да admin msport
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-08-2012 ў 09:47

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    15
    Добры дзень, а ? той жа aregomento, што я б ставіцца да ioo , purtroppocome новы падпісчык, я не мае рацыю для чытання файлаў RAR.
    У прыватнасці, я купіў elm 327, але я не магу зразумець, дзе варта ўвесці, каб чытаць idati майго эбу iaw 4wf magneti marelli ,
    ласкава, хто я puoindicare ўказанні на якой пін-код centrelina ўстанаўліваюцца кантакты ?
    загадзя дзякуй
    Fulvio

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    19
    але ? змяненне праграмнага забеспячэння або абсталявання, каб зрабіць перамычкі на elm ???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    52
    Citazione Першапачаткова Напісаў bernardo943 Visualizza Messaggio
    але ? змяненне праграмнага забеспячэння або абсталявання, каб зрабіць перамычкі на elm ???
    Гэта замена абсталявання. Вы павінны спачатку выдаліць рэзістар 100 ым пошты паміж кантактам 6 і кантактам 14, то вы павінны падключыць або pin 6 pin 14 на масу праз рэзістар 100 ым і кандэнсатар 560 picofarad ў серыі. (гл. малюнак у дадатку)
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonioantonio Visualizza Messaggio
    Гэта замена абсталявання. Вы павінны спачатку выдаліць рэзістар 100 ым пошты паміж кантактам 6 і кантактам 14, то вы павінны падключыць або pin 6 pin 14 на масу праз рэзістар 100 ым і кандэнсатар 560 picofarad ў серыі. (гл. малюнак у дадатку)
    дзякуй але калі я не магу знайсці кандэнсатар 560 pf я магу ўзяць больш? вялікія ці больш? маленькі ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    15
    Кандэнсатары купіць маюць допуск смі, якія вар'іруюцца ад 5% да 10% , зараз не памятаю, у продажы стандарт прадаў у емістасць? у pf, але можна цалкам паставіць паралельна і адзін на 470 pf з 100 pf.
    Апошні раз рэдагавалася скрыначка; 15-11-2012 ў 15:07

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    15
    Прашу прабачэння nuovamene чаму? сістэма кажа мне, што я не маю правоў для прагляду файла jpg ? я павінен лушчака зарабіць крэдытаў?
    дзякуй
    Fulvio

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    15
    прашу яшчэ раз прабачэнне не riusendo адкрыць малюнка, іду ідэя : кантакты 6 і 14 павінны ісці злучаныя паміж сабой і, у сваю чаргу, ill ўсе ідзе, падлучаны да масе праз рэзістар 100 hom і кандэнсатар 560 pf, якія знаходзяцца паралельна адзін з адным, дакладна ?
    Апошні раз рэдагавалася скрыначка; 15-11-2012 ў 15:05

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў barchetta Visualizza Messaggio
    Прашу прабачэння nuovamene чаму? сістэма кажа мне, што я не маю правоў для прагляду файла jpg ? я павінен лушчака зарабіць крэдытаў?
    дзякуй
    Fulvio

я заклікаю цябе чытаць правілы дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    15
    Правілы чытаў, дзякуй msportнават калі я лічу, крыху строгім, але, аднак, я яшчэ.

Яны вяртаюцца да правіць ,прабачце, " мой ottusit? дарагі antonioantoniці, а затым indipendetemente або pin 6 pin 14 ідуць кожны, калі месцаў у масы, паставіўшы ў рад, каб кожны з іх resitenza і кандэнсатар у серыі, прабачце, але так робяць выхад can (не маючы acora басейн інтэрфейс rimarrenne падлучаны да кантакту 6 або pin14 ?

Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •