Прывітанне. Бачыў, што нашы клоны, якія не маюць тэчцы, дзе захоўваюцца арыгінальныя файлы для чытання ў virtual там будзе нейкі душы pia таксама за дадатковую плату і з згоды адміністратараў, якія маглі б паставіць іх? Загадзя дзякуй
Прывітанне. Бачыў, што нашы клоны, якія не маюць тэчцы, дзе захоўваюцца арыгінальныя файлы для чытання ў virtual там будзе нейкі душы pia таксама за дадатковую плату і з згоды адміністратараў, якія маглі б паставіць іх? Загадзя дзякуй
Прывітанне, я магу табе гарантаваць, што файлы, крычы не працуюць у клон, што вы...... help файлы на рускую працуюць........
Хлопец форуму працуюць, і як... на Жаль, не ? матэрыял, які вы пу? дня, а затым я не ведаю, як мне прайсці
прывітанне , я зацікаўлены у некаторых з іх арыгінал, і яны запэўнілі мяне, што прысвечаны інтэрфейсу, павінны passarmene адзін для мяне, каб праверыць, ці і, да мяжы потым растлумачу, чаму я ўжо сказаў гэта, але карыстальнік rodcraft86 на форуме кажа, што яго працуюць, так што альбо адкрытыя, такім чынам, без шыфравання, або ...........
p.s. дастаткова, што карыстальнік rodcraft86 ne postasse, каб убачыць яго, у асноўным ? арыгінальнага файла, як будуць размешчаны шмат.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Такім чынам, гэта materiele вы не можаце? пост, але я адправіў пытанне да admin, цікава, як вы можаце размясціць у **** на маім профілі відаць, што ад правілаў ? можаце размяшчаць ***** на персанальныя дадзеныя. Cos? калі карыстальнік у гэтых і ? cos? добры праходзяць тэст
я спрабаваў абнаўляць шмат разоў мой профіль, але я ніколі там не атрымалася дадаць n? - кантакт skype n? *****
Off topic: гэта ? вытрымка з правілаў :забароненыя спасылкі ў подпісах.
Подпісы не павінны ўтрымліваць рэкламы? паслуг (адлюстраванняў, scodifiche, выдаленне FAP etc), ? акрамя таго, забараняецца любы від асабістага кантакту (*****, msn, нумар тэлефона), неабходна ўвесці ў профіль,хоць ў профіль, там можа быць функцыя "галоўная" і " забаронена ўводзіць ей propi спасылкі сайтаў і інш., што спрыяе рэклама. Канец off topic
я іх заўседы выкарыстоўваюцца і працуюць
мы, ці ведаеце вы сказаць, як будзе працэдура?
проста пакласці гэтыя файлы ў тэчку файл крычы на ksuite?
дайце нам, па меншай меры, бачыць экран.
дзякуй