Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310

Пошук у тэчцы файл золата для чытання virtual kess v2

Прывітанне. Бачыў, што нашы клоны, якія не маюць тэчцы, дзе захоўваюцца арыгінальныя файлы для чытання ў virtual там будзе нейкі душы pia таксама за дадатковую плату і з згоды адміністратараў, якія маглі б паставіць іх? Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, я магу табе гарантаваць, што файлы, крычы не працуюць у клон, што вы...... help файлы на рускую працуюць........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Хлопец форуму працуюць, і як... на Жаль, не ? матэрыял, які вы пу? дня, а затым я не ведаю, як мне прайсці

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    Хлопец форуму працуюць, і як... на Жаль, не ? матэрыял, які вы пу? дня, а затым я не ведаю, як мне прайсці
    прывітанне , я зацікаўлены у некаторых з іх арыгінал, і яны запэўнілі мяне, што прысвечаны інтэрфейсу, павінны passarmene адзін для мяне, каб праверыць, ці і, да мяжы потым растлумачу, чаму я ўжо сказаў гэта, але карыстальнік rodcraft86 на форуме кажа, што яго працуюць, так што альбо адкрытыя, такім чынам, без шыфравання, або ...........

p.s. дастаткова, што карыстальнік rodcraft86 ne postasse, каб убачыць яго, у асноўным ? арыгінальнага файла, як будуць размешчаны шмат.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Такім чынам, гэта materiele вы не можаце? пост, але я адправіў пытанне да admin, цікава, як вы можаце размясціць у **** на маім профілі відаць, што ад правілаў ? можаце размяшчаць ***** на персанальныя дадзеныя. Cos? калі карыстальнік у гэтых і ? cos? добры праходзяць тэст

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    Такім чынам, гэта materiele вы не можаце? пост, але я адправіў пытанне да admin, цікава, як вы можаце размясціць у **** на маім профілі відаць, што ад правілаў ? можаце размяшчаць ***** на персанальныя дадзеныя. Cos? калі карыстальнік у гэтых і ? cos? добры праходзяць тэст
    я не думаю, што вы можаце размясціць ваша ****чакае, аднак адказу.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я спрабаваў абнаўляць шмат разоў мой профіль, але я ніколі там не атрымалася дадаць n? - кантакт skype n? *****

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Off topic: гэта ? вытрымка з правілаў :забароненыя спасылкі ў подпісах.
    Подпісы не павінны ўтрымліваць рэкламы? паслуг (адлюстраванняў, scodifiche, выдаленне FAP etc), ? акрамя таго, забараняецца любы від асабістага кантакту (*****, msn, нумар тэлефона), неабходна ўвесці ў профіль,хоць ў профіль, там можа быць функцыя "галоўная" і " забаронена ўводзіць ей propi спасылкі сайтаў і інш., што спрыяе рэклама. Канец off topic

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    я іх заўседы выкарыстоўваюцца і працуюць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    мы, ці ведаеце вы сказаць, як будзе працэдура?
    проста пакласці гэтыя файлы ў тэчку файл крычы на ksuite?
    дайце нам, па меншай меры, бачыць экран.
    дзякуй

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •