Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48

Праблемы saab 9.3 1.9 ttid. HW 0281015212 SW 1037393448

Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з saab 9.3 ttl 180cv, HW 0281015212, SW 1037393448. Апісваю коратка прыгода гэтага аўто:

Кліент прыходзіць у майстэрню з просьбай выключыць dpf.

Dpf на гэтай машыне я выключыў ўжо даўно выкарыстоўваюць для чытання і запісы певень клон праз obd.

Кліент зрабіў змяніць карту некалькі разоў да іншых, каб знайсці сябе ў saab для рамонту якога saab зрабіў абнаўленне, уключыўшы зноў dpf.

Відавочна, што маючы кат пусты просты белы дым.

На гэты раз я выкарыстаў кв, так як кесс крычы, я казаў, што для чытання за ўсё трэба адкрыць блок. (Я выкарыстаў інструмент, каб пазбегнуць глупства...)

Адкрываю (ужо была адкрыта кім-то іншым, яны таксама разбурылі маршруты...), чытаю, раблю рэзервовую копію, а копію з асобных файлаў, працэс файл карты з чаргу, дае супастаўленне светлая, я пішу ў файл (толькі карты), усталяваны на і машына не заводзіцца! Нават самакат атакуе!!

Я думаў, што вы няправільна што-то, але нічога, з маім дыягназам не ў працягу.

Я вазьму машыну і ў saab, каб убачыць, калі з дапамогай іх сістэмы вы маглі б перабудаваць..але нічога!!

Я сапсаваў! Вядома, гэта адбываецца, калі казіно ў e2p..

Парады??

Я прыкладаю рэзервовага капіявання.

Загадзя дзякуй усім :-))
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    але я зрабіў рэзервовую копію ў bdm? піша зыходны файл, і паглядзець, як пойдзе, калі боку, ёсць што-то на файл, які вы рэдагавалі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Прывітанне. Вы backup зрабілі ў bdm. Я ўжо спрабаваў перапісаць усе, але не той жа. Я спрабаваў раней пісаць толькі карты, і нічога. Тады я паспрабаваў напісаць усе рэзервовыя копіі, але нічога не. Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    праверце кампаненты ecu, часам у лютасьці, каб адкрыць гэты ecu года парушаная

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    На першы погляд не падобна на тое, што нічога дзіўнага...у баку ад трасы, рэканструяваны. Ты прымусіла мяне прыйсці ў галаву, што, аднак, Alessio93...выпадку, калі вы ніколі смол рэканструкцыі ідуць замкнёныя паміж сабой??? Хто-то можа, калі ласка, праверце, калі ласка, калі файл, які адправіў мяне, аказваецца пашкоджаным? У вас, выпадкова, яшчэ 1, каб параўнаць?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    ну я думаю, што гэта лёгка, хапае сярод іх інструмент не павінен чытаць ecu

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Тады гэта таямніца. Boh. Я гуляю ў казіно толькі хацеў...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    па-мойму есць які-то кампанент, кампраміс вось чаму ў дыягностыцы не кантактуе .... трэба праверыць ecu ты боку, дзе мы робім рычаг, каб адкрыць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Хлопцы, на рым ёсць хто-то, каму я магу прывесці чортаву ecu, каб убачыць, каб вырашыць праблему?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Хлопцы, я заўважыў сёе-што вельмі дзіўнае...колькасць hw-ложак з рэзервовай копіі, аказваецца, адрозніваецца ад таго, выбіты на корпусе!
    Я растлумачу: з рэзервовай копіі, мне вынік n° Hw 0281015963 і SW 1037505255.
    У той час як на блок кіравання, надрукаваную ў n° 0281015212.
    Так як потым, у гэтым аўто я чытаў, і напісана 2 гады таму з певень клон, я аднавіў файлы і правяраючы ў мяне hw 0281015212 (як каркас) і sw 1037393448.
    Цяпер, гэты аўтамабіль 2 месяцы таму, зведаў абнаўленне ў saab на замак запальвання, а затым яны стварылі усё, я ў казіно зноў ўключыць dpf. Я магу зразумець, нумар sw-іншаму, давялося на абнаўленне, але нумар hw-іншаму няма. Ці я памыляюся?
    Затым, паўтараю, я прачытаў і перапісаў апошнія абноўленыя файлы ў saab.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •