Старонка 1 з 111 1231151101 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322

MARELLI MJET давайце вучыцца!

Прывітанне, хлопцы..я адкрываю гэты пост, каб ведаць лепш Marelli Multijet.
    Для пачатку пачні з 70л.с., затым мы прааналізуем 75 і 90 (вельмі падобныя адзін на аднаго).
    Прымацаваны файл ? есць Lancia Ypsilon 1.3 multijet 70cv, вядома.
    Для пачатку, давайце пачнем з карты, што ecm паказвае нам, спрабуючы растлумачыць сэнс і пераўтварэнні фактараў.

Для пачатку, давайце разгледзім карты педаль званкі ад ecm АБМЕЖАВАЛЬНІК КРУТОЎНАГА моманту 2
    гэтыя дзве карты з'яўляюцца менавіта dw карты і выказваюць запыце пара:
    x=абаротаў у хвіліну (тут пра рэальных, не трэба фактарам conv)
    y=адсотак педаль газу (фактар 0.0004)
    z=запыце пара (фактар 0.023438)

у гэтую карту і наступныя апрацоўвае запыт пара, якая складаецца рухавіка, particolarit? ? што есць кропкі, у мінус, на жаль ne disconosco прычына.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-11-2013 да 09:03

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я f? вельмі прыемна Марые, што вы кажаце гэта экю, у прыватнасці, я заўседы хацеў даведацца больш, так evvero, што я хацеў адкрыць, я tread падобнае магчыма, нават для ecu бензіну, улічваючы, што sconosco амаль цалкам, але я думаю, што я не меў поспеху, што ты атрымаеш.... у любым выпадку, віншую... і слухаць з вушамі, добра адкрытымі...
    для вывучэння ў, калі я думаю, што marelli выкарыстоўваюць нейкае рэчыва незаконнай, таму што для мяне гэтыя карты павінны чытаць наадварот cio? не ад злева да справа, але наадварот....? затым зоны ў адмоўную, што так для мяне aquistano іншы сэнс....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я f? вельмі прыемна Марые, што вы кажаце гэта экю, у прыватнасці, я заўседы хацеў даведацца больш, так evvero, што я хацеў адкрыць, я tread падобнае магчыма, нават для ecu бензіну, улічваючы, што sconosco амаль цалкам, але я думаю, што я не меў поспеху, што ты атрымаеш.... у любым выпадку, віншую... і слухаць з вушамі, добра адкрытымі...
    для вывучэння ў, калі я думаю, што marelli выкарыстоўваюць нейкае рэчыва незаконнай, таму што для мяне гэтыя карты павінны чытаць наадварот cio? не ад злева да справа, але наадварот....? затым зоны ў адмоўную, што так для мяне aquistano іншы сэнс....
    Дзякуй за давер, ahhahaha
    трэба, каб кропкі, у адмоўны, шчыра кажучы, я была тысяча ідэй, і нейтралізаваць першую частку педалі на высокіх абарачэннях, або палегчыць вяртанне да мінімуму, толькі з высокіх абаротаў...але...я скептычна..ты-то іншыя ідэі?ха..я згодны, гаворка наркатычных рэчываў

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі чытаць мапу, пачынаючы з dx, вы разумееце, што есць класічная форма карту педаль edc16 з заяўкамі на пару вельмі высокіх зонах нізкіх абарачэннях і % педалі, якія затым ідуць у пераліку на павышэнне абодвух фактараў у восі....
    у гэтых раенах у адмоўнай дзень, калі я глядзеў у не туды, як я лічыў, "зоны cutt-off", але цяпер я думаю, што яны больш для карэкцыі, gi? уключыць у карту на педалі ж...cio?...ecu з дапамогай зон негатыўнага autocorregge DW і предоста? у момант, калі перавышае пэўны парог...

правільна, для паўнаты info карты педаль-гэта 8x16...
    затым на кожнай крывой (8) ? адноснае у % педалі...
    16 крок замест таго, каб у кожнай крывой звязаныя з Rpm...
    але для мяне, у адваротным выпадку, як ecm-li ўяўляе сабой...
    дзе мы чытаем "100% load) - 5700 rpm" для мяне іх павінна быць 13% load і 85rpm..
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-11-2013 да 18:49

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Добры дзень, пачнем з такім чынам, абмежавальнік крутоўнага моманту(2), як называе ecm не ? абмежавальнік крутоўнага моманту фактычнага, але бенс? гэта карты дызельнае паліва тэмпература тэмпература паветра ( ўпырск f(t.паветра))з картай у блізкім сваяцтве, у той час як адразу пасля знаходзіцеся pap карэкцыі ўпырску ў функцыі тэмпературы паветра (ўпырск або f(t.паветра)), на драйвер 70cv ecm вас прыводзіць іх як абмежавальнікі, але яны не з'яўляюцца. нумар два (2) побач з надпісам абмежавальнік крутоўнага моманту будзе азначаць, што дзве карты, асноўная і карту прыжываецца..
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    няправільна backgroop....
    названых у Марые карты педаль....
    што я ведаю, у марелли не c'? няма карты дызельнае паліва ў залежнасці ад тэмпературы паветра на яго свае выпраўленне...
    тую карту, што ecm называецца абмежавальнікам крутоўнага моманту*2 у рэальнасці ? абмежавальнік крутоўнага моманту ў функцыі тэмпературы рухавіка...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    http://www.professionalchiptuning.ne...relli-1-3-mjtd

цюй? я тлумачу ўсе, што мне ўдалося высветліць, на 1.3 mjtd

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    там быў дакумент на англійскай мове, які вучыў некалькі карт 1.3, але ніколі не змог знайсці,што edc15 і 16, а вы ..

хто-небудзь што-небудзь ведае?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я c'? я...калі вы хочаце сабе такі крок...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Калі вы можаце зрабіць мне ласку

Старонка 1 з 111 1231151101 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы