Сторінка 1 з 25 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 250
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817

відгуки про послуги professionalchiptuning

привіт всім,я відкриваю цей розділ для того, щоб дати можливість нашим співробітникам повідомити тут свій досвід, сподіваюся, позитивний heehhe з professionalchiptuning,то ви можете написати які послуги ми зробили, і як ми грали,ми дякуємо вам заздалегідь.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Сьогодні вдень, 15:00, я просив файл nofap на renault trafic, протягом півгодини я файл зробив, я завантажив в середині що ? звичайно, партія одразу і без помилок!
    тепер тільки час, я dir? якщо файл працює правильно на 100%, але я впевнений, що sar? cos?!
    Спасибі, admin professionalchiptuning для seriet? і наявність? доведено!

Для точності минулого тижня, я просив файл nofap для iveco, також цей файл ? було зроблено незабаром, на жаль, для? я ще не добрався, щоб перевірити файл!
    Як тільки з цим впоратися? плакат? коментар і за то!

Ще раз спасибі!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    спасибі тобі за довіру, звичайно, з будь-якою проблемою ми тут.

garret
    Guest
    хлопці, після того, як я спробував змінити файл моєї e60 з результат дуже поганий, я звернувся до деяким друзям для думка, але врешті-решт я вирішив помістити себе в руках сервіс онлайн-відображення форуму, можу тільки сказати, що зіграли роботи шановні, були швидкі і точні, за ціною pi? що, чесно кажучи, я можу тільки подякувати команду і повідомити йому, щоб всі зацікавлені сторони, відмінна робота, хлопці продовжуйте cos?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    В імені співробітників дякую і сподіваюся, що ви залишилися задоволені ,однак я хочу підкреслити, що наш друг змусив нас попотіти, щоб залишити його радий, і personalizzargli карту, як краще, хотів, щоб все, що в наявності.

garret
    Guest
    хехехе s? на жаль, я проклятий, метушливий ? ви зробили прекрасну роботу ще раз спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    2
    Чисто випадково, я знайшов в мережі цей форум...
    Для інтуїції я довіряв...
    І cos? я хотів, щоб мене перепризначити моя червона 156 jtd 115cv...
    Дуже вимоглива, але msport ? був дуже терплячий і з багатьох випробувань ми прийшли до висновку, конкретна...а тепер я вперше дуже потужний.. надання лінійний.. нуль проблем відновлення.. нуль вібрації літати..!!! знає, що робить! і робить це!!! не робить з чуток!!!
    Я був дуже радий, робіт і поради....
    Дякую....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    здрастуйте, йосип,ваш фід позитивний бонус у professionalchiptuning таким чином, дуже sodisfacente з самого початку, що машина не оригінальна, а для цього ми повинні були зробити багато роботи ad-hoc,до ***** контакт для отримання info звучав так:

ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 8V 115CV:
    МОНТУЄ: - турбіна оригінал оброблений з гайкою стиснення-й? велика механіки і геометрії;
    - трубопроводи охолоджувача наддувочного повітря сталі;
    - розвантаження повністю ****** від турбіни до терміналу;
    - вал Коломбо і Bariani вуличного використання середнього;
    - посиленого зчеплення від Fiorentini зміни.
    Перепризначення дуже наполегливі, що смол дуже високий(tirateci-й? коней можливих) і відмова роботи системи рециркуляції ог.
    програміст, який використовується ? у MPPS.

тоді ми прагнемо, щоб спробувати зробити максимум,ми сподіваємося співпрацювати знову з вами,крім того, вам цікаво, якщо ви можете перейти в розділ презентації, так ви були присутні на інші спільноти,добрий вечір.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    спасибі всім вам за готовність? особливо до адміну і msport вчора проблеми з точки блокований сьогодні добре, що rivola на наших дорогах

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    дякую, було приємно з тобою допомогти, але в основному від тебе...... хороша робота.

Сторінка 1 з 25 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •