Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146

EGR off 1.3 mjet це дійсно працює?

Привіт, хлопці я хочу вам задати питання, яке мене заінтригував, сьогодні вранці я зробив EGR off на fiat 500 1.3 mjet 75cv, файл, ок, пишу, діагноз egr off відсоток 3%.. поки все ок.. то враховуючи, що цей автомобіль я зняв колектор і впускний клапан egr, щоб очистити їх, знімаю tromboncino всередині колектора, поставивши на кришку і залишаю трубу, яка піднімається від клапана відкрито, з подивом я помічаю, що клапан egr працює, як і раніше, насправді до мінімуму назад, пройти вихлопних газів, прискорення закривається.. тепер мені цікаво, см назад, щоб працювати і діагностики порт клапан закритий?? Але традиційний метод працює??
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви завжди закрити рециркуляції з аркуш,не помилка, але принаймні роботи завжди залишається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    чесно кажучи, не або ніколи не пробував візуально побачити,а діагноз для моїх esperieze закритий і не працює, тобто, даючи постріл по проводці акселератора відсоток команду, залишається фіксованою і маса всмоктуваного повітря залишається invarita так що в теорії не рухається!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Привіт,чому не місця тут файл годин, і те, mdifficato від вас ?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Ось файли, EGR абсолютно виключена,
    повторюю в діагностиці EGR off фіксований відсоток у 3%..
    при знятті трубки, введення в колектор, я помітив, що до мінімуму відкриває тільки прискорює закривається
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-11-2013 до 21:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я, особисто я видаляю вручну.Дивіться адресу 084750 ,значення і отримати десяткове значення 47506 / або hex B992.Цей виступ і дійсний для всіх 1.3 mj просто знайдіть кривої.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    може бути також, що без листів відкриється трохи від тиску вихлопних газів, і мої припущення..................

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Щоб зробити прово, ви можете замінити клапан з опором так, що діагноз буде зареєстрований, і подивитися, якщо ви відкриваєте чи ні

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Хлопці, я добре знаю, як він замикає клапан РЕЦИРКУЛЯЦІЇ вручну або якщо я вставляю опір я можу виключити і т. д...
    моє питання, а що, традиційний метод cio? довести значення B992 esa, не працює, в діагностиці зачиненими дверима, але клапан EGR з автомобіля до мінімуму, працює так само, як це подається.. хтось із вас коли-небудь сталося після виключення, якщо клапан був насправді виключено?? я і з жалем я виявив, що працює однаково.. якщо сьогодні мені трапиться десь 1.3 mjet хочу робити які-небудь інші докази

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Спробуйте і тримайте нас до цього часу....
    я, як правило, я розміщую лист між радіатором і egr cos? не виключаю, що стрілянина все ще всередині колектора....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •