Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: Dtc off

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    19

Dtc off

Привіт всім я тільки що зареєструвався і дивився цей розділ, а деякі весь форум .. є, звичайно, для мене на перше місце багато обмежень тому багато речей я не можу їх бачити .. терпіння ..

У будь-якому випадку, сподіваючись мати пляма на правій частині мені було цікаво, ніхто, завжди, якщо я шукав добре, нічого не поставив на DTC..

можливо, або я не я розділ підходить !!
    я вже щось роблю вручну, але існують також різні програми, які роблять цю роботу в автоматичному ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт max40 ласкаво просимо на форум, цюй? c'? щось на dtc, якщо ви знаєте щось, і ви хочете змусити нас передати вам, добре буде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт max40 ласкаво просимо на форум, цюй? c'? щось на dtc, якщо ви знаєте щось, і ви хочете змусити нас передати вам, добре буде
    я забув посилання http://www.professionalchiptuning.ne...lsa=#post82246

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    19
    Привіт сіско, і спасибі за посилання , мені здавалося дивним, що не було нічого про це на форумі, здається, добре зроблено і добре вчилася .. а я ще ні про що останній приїхав, я не знав, зробити пошук, перш ніж писати ..

Ви формули ? пояснено в посиланні, що ти мені дав ? правильно ..
    що-ї? важко ? знайти області почала dtc і почала switch, але формула ? що .. я не міг зрозуміти ще? як ви робите для marelli типу приклад 6f3.. і я не знайшов ніякої інформації ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав max40 Visualizza Messaggio
    Привіт сіско, і спасибі за посилання , мені здавалося дивним, що не було нічого про це на форумі, здається, добре зроблено і добре вчилася .. а я ще ні про що останній приїхав, я не знав, зробити пошук, перш ніж писати ..

Ви формули ? пояснено в посиланні, що ти мені дав ? правильно ..
    що-ї? важко ? знайти області почала dtc і почала switch, але формула ? що .. я не міг зрозуміти ще? як ви робите для marelli типу приклад 6f3.. і я не знайшов ніякої інформації ..
    те, що я можу тобі сказати я ? що на інших форумах я читав, що дільник у використанні для 8df ? 5 але нічого, звичайно, c'? спробуйте продовження і мій заклик до всіх ті, pi? експерти також застосовувати всю інформацію, що ви приносите в цей пост, ви теж з вашого боку, якщо ви хочете, ви можете сказати, що ви знаєте, що повірте c'? завжди вчитися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я розміщуються файл marelli номер dtc, які ви хочете виключити, і якому у вас є, то правильне рішення, яке так бачу, якщо розрахунок, що я знайшов, що я зробити, це точно? Якби вона працювала я з задоволенням, моє рішення. Спасибі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    мені здається, що є sw навколо, що роблять без проблем dtc off на переважну більшість екю в обігу...
    впевнений, що перо diy більше, задоволення, очевидно,...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    мені здається, що є sw навколо, що роблять без проблем dtc off на переважну більшість екю в обігу...
    впевнений, що перо diy більше, задоволення, очевидно,...
    Це я знаю, але перший-це, як ви кажете вище, і потім ці sw, якщо я і роблю це для гри, я не можу собі це дозволити. Якщо у вас є ви можете змусити мене зробити цей тест? Мені файл, і ви скажіть мені, який dtc видалити намагаюся вам даю адресу, який я знайшов. І ви мені підтвердіть, якщо це правильно.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    можна спокійно зробити так дому, щоб проблеми зі здоров'ям і я багато часу ******.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    можна спокійно зробити так дому, щоб проблеми зі здоров'ям і я багато часу ******.....
    Вибачте .....здоров'я перш за все. Якщо можна по пошті файл, який я спробую сьогодні ввечері.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •